...

Galimybė Lietuvos startuoliams dalyvauti didžiausiame pasaulio bendradarbystės centre „Station F“

Verslas

2017.09.12

Autorius: Veronika Bielinė

Temos: , .

Galimybė Lietuvos startuoliams dalyvauti didžiausiame pasaulio bendradarbystės centre „Station F“

Laukiama praktinių ir tvarių pasiūlymų, kaip spręsti pasaulines problemas. stationf.co/campus/ archyvo nuotr.

Rugsėjį Paryžiuje vyks pirmaujančių pasaulyje pokyčių lyderių susitikimas „ChangeNOW“. Juo siekiama padėti pasaulines problemas sprendžiantiems startuoliams atrasti finansavimo galimybių, užmegzti ryšius su partneriais, didinti savo žinomumą ir galimybes augti. Lietuvos socialinių inovacijų bei startuolių kūrėjai jau dabar gali pasinaudoti proga ir laimėti kvietimus į šį dviejų dienų renginį.

Jau prasidėjo konkursas „ChangeMakers’ON Challenge“, kurio nugalėtojai galės pasinaudoti proga prisistatyti investuotojams bei pasaulinėms rinkoms, užmegzti tarptautinius kontaktus ir sulaukti naudingų patarimų savo vystomo produkto plėtrai.

Laukiama praktinių ir tvarių pasiūlymų, kaip spręsti pasaulines problemas

 

„Sprendimas turėtų būti inovatyvus, turėti plėtros galimybių ir augimo potencialą“

S. Šimulytė.

 

Konkurse kviečiami dalyvauti visi kūrėjai, inovatoriai ir verslininkai, turintys ką pasiūlyti, sprendžiant aktualiausius dabarties pasaulio iššūkius. Laukiama idėjų aštuoniose svarbiausiose kategorijose, tokiose kaip tvarus vartojimas ir gamyba, sveikatinimas, švietimo, žmogaus teisių klausimai, oro ir vandens taršos mažinimas, maisto kokybės gerinimas, švarios energijos gamyba bei naudojimas ir biologinės įvairovės išsaugojimas. Laukiamos idėjos, kurios prisidės prie palankesnės aplinkos kūrimo, visuomenės gerovės ir tvaraus ekonomikos augimo.

„Tai neturėtų būti vien tik gera idėja. Orientuojamės į inovatorius, kurie jau kurį laiką vysto savo pasirinktą produktą, turi komandą, komerciškai gyvybingą verslo modelį, produkto prototipą ar net realų produktą, kurį galėtų pristatyti. Sprendimas turėtų būti inovatyvus, turėti plėtros galimybių ir augimo potencialą“, – vertinimo kriterijus trumpai pristato programos „ChangeMakers’ON“ iniciatorė ir konkurso organizatorė Simona Šimulytė (nuotr. dešinėje).

Du nugalėtojai keliaus į Paryžių

Pateiktas paraiškas vertins programos „ChangeMakers’ON“ ekspertų komisija. Iš visų kandidatų, rugsėjo 15 d. bus atrinkti penki verčiausi, patekę į kitą atrankos etapą. Juos organizatoriai kvies į individualius interviu. Konkurso finišas – rugsėjo 19 dieną. Tada ir bus paskelbti du geriausieji, kurie gaus kvietimus kaip verslo atstovai dalyvauti Paryžiuje, didžiausiame pasaulio bendradarbystės centre „Station F“, rugsėjo 29–30 d. vyksiančiame pasaulio pokyčių lyderių susitikime „ChangeNOW“. Taip pat bus pasirūpinta kelionės ir apgyvendinimo išlaidomis.

„Lietuvoje kūrėjai tikrai sukuria puikiausių produktų, todėl labai norisi su jais dalytis visais įmanomais veiklos kanalais ir suteikti kuo didesnę vertę šalyje kuriamoms socialinėms inovacijoms“, – teigia pašnekovė.

„Station F“

327-1505195386-584759.jpg 327-1505195386-584208.jpg 327-1505195386-744842.jpg 327-1505195386-400184.jpg 327-1505195386-113532.jpg

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.