...

Bosai galės apšilti su virtualiais dviračiais ir išmėginti jėgas bėgimo trasoje!

Verslas

2017.10.11

Autorius: Ieva Kniukštienė

Temos: .

Bosai galės apšilti su virtualiais dviračiais ir išmėginti jėgas bėgimo trasoje!

„CEOrun” idėjos autorė Vlada Musvydaitė Organizatorių nuotr.

Spalio 16-oji – Boso diena. Antrus metus iš eilės vadovai kviečiami šią progą paminėti dalyvaudami „CEOrun“ bėgime. Tai proga linksmai pasivaržyti su kitų įmonių vadovais, energingai praleisti laiką. Idėjos autorė Vlada Musvydaitė pasakoja, kad kartais tai tampa ir puikia kolektyvo dovana savo vadovui.

„Per pirmąjį bėgimą daugeliui vadovų buvo staigmena ir bosai netgi nežinojo, kad jie bėgs, tad tikrai buvo labai nustebę. Kiti bosai buvo labai nustebę, kad darbuotojai juos užrašė, bet patys neatvyko palaikyti vadovų“, – pasakoja V. Musvydaitė ir pabrėžia, kad dalyvauti gali ne tik vadovai, o palaikymo komanda tiesiog būtina.

„Bėgti gali ne tik vadovai, bėgti gali ir vadovų palaikymo komandos, tik reikia nepamiršti pagrindinės taisyklės: kadangi tai Boso diena, bėgimo metu savo boso aplenkti negalima. Ir vadovai, ir jų palaikymo komandos yra labai laukiami, kviečiu visus registruotis“, – skatina idėjos autorė.

Bendradarbiauja su jaunu verslu

Bėgimas dažniausiai siejamas su veržlumu, kurio netrūksta ir versle, todėl dalyvauti bėgime ypač skatinami jaunų verslų vadovai, pradėtas bendradarbiavimas su „BZN start“.

Šiemet bus padovanoti net penki bilietai jaunų verslų bosams.

„Pagrindinis tikslas – skatinti sveikatingumo politiką įmonėse. „BZN start“ portalą pasirinkome todėl, kad norisi veržlumo, norisi naujų idėjų, o šiame portale visuomet rasi įdomių straipsnių, kuriuose jauni verslai dalijasi istorijomis, kaip pradeda savo kelią didžiųjų verslų link. Mūsų „CEOrun“ bėgimas yra taip pat jaunas, buvo pradėtas organizuoti tik pernai. Mes siekiame paskatinti tuos vadovus, kurie myli sportą, ir siekiame paskatinti kitus investuoti į sveikatingumo politiką“, – atskleidžia V. Musvydaitė.

„BZN start“ įkūrėja Živilė Baubonienė džiaugiasi bendradarbiavimo pradžia ir suteiktomis galimybės jaunų verslų vadovams. Anot jos, kiekviena iniciatyva yra sveikintina ir verta dėmesio.

„BZN start“ labai atviras visoms idėjoms, o šiuo atveju pavyks sujungti žinias ir sveikatingumą. Tai galimybė paskatinti ir esame dėkingi, kad „CEOrun“ įkūrėja mielai sutiko atverti galimybę jaunam verslui išmėginti savo jėgas bėgime. Manau, kad sėkmingi verslininkai jau pasikeitė iš esmės: supratimu, kaip leisti laiką, siekti tikslų, savo gyvenimo būdu, kuris padeda atverti daug platesnius vandenis. Be galo smagu, kai randi sportą, kuriame jautiesi gerai, ir dar yra pasekėjų, tokių kaip tu pats. Aš bėgioju jau daug metų, šiemet padariau pauzę, nes šeimoje atsirado trečias stebuklas, tačiau bėgimas man yra laisvės išraiška, savęs ugdymas, ypač valios, kuri ypač reikalinga bet kuriame etape – tiek šeimoje, tiek versle. Bėgiojant man visada ateina pačios geriausios mintys ir idėjos“, – pasakoja Ž. Baubonienė (nuotr. kairėje).

Pateiks naujovių

Boso dienai paminėti bėgimas pasirinktas neatsitiktinai. Idėjos autorė sako, kad mintis suorganizuoti „CEOrun“ kilo būtent bėgiojant, o idėjų, kaip patobulinti renginį, kyla nuolat, tad šiais metais vadovai sulauks gausybės staigmenų.

„Šiemet visi vadovai apšilime galės išbandyti „VR Ride“ virtualius dviračius, galės pasivaržyti apšildami virtualioje erdvėje. Vadovai galės atsigaivinti jonizuotu šarminiu vandeniu, daugumai, ko gero, tai bus pirmas kartas gyvenime, kai teks gerti tokį skanų vandenį. Be to, tai yra tik antras „CEOrun“ bėgimas, todėl staigmenų tikrai bus, juk daugumai dalyvių ir palaikančiųjų tai bus pirmas dalyvavimas tokiame renginyje. Kitais metais planuojame organizuoti bėgimus visose Baltijos šalyse, tad vadovai galės praplėsti savo bėgimo geografiją, tikimės, kad ir mūsų bendruomenė stipriai pagausės“, – teigia V. Musvydaitė.

Ekspertai

Dr. Živilė Glaveckaitė

Dr. Živilė Glaveckaitė

„bzn start” įkūrėja, vadovė. / UAB „Glaveckaitė Media”

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.