...

Lietuvių „Deeper” – prestižinio Technology FAST 500 reitingo aukštumose

Verslas

2017.12.09

Autorius: BZN start

Temos: , .

Lietuvių „Deeper” – prestižinio Technology FAST 500 reitingo aukštumose

Rolandas Sereika, rinkodaros vadovas ir vienas iš „Deeper” įmonės įkūrėjų. Asmeninio albumo nuotr.

Išmanias technologijas žvejams kurianti Lietuvos įmonė „Deeper” pirmą kartą iš visų Baltijos šalių įmonių pateko tarp TOP 10 sparčiausiai augusių technologijų įmonių EMEA regione. Tai paaiškėjo bendrovei „Deloitte” paskelbus tarptautinio „Technology Fast 500” reitingo rezultatus. „Deeper” įmonės augimas per pastaruosius ketverius metus siekia net 7,048%.

Spartus ir užtikrintas augimas padėjo pasiekti aukštumas

„Technology Fast 500” – tai kasmet audito ir verslo konsultacijų bendrovės „Deloitte” sudaromas tarptautinis reitingas, kuris įvertina 500 sparčiausiai augusių technologijų įmonių EMEA (Europa, Artimieji Rytai ir Afrika) regione. Į šį reitingą patenka tik pastaruosius ketverius metus aukščiausius augimo rodiklius demonstravusios technologijų ir inovacijų įmonės. Šių metų „Fast 500“ reitingo sąraše esančių įmonių bendras vidutinis pajamų augimo rodiklis siekia 1,377 proc.

„Tai, kad šiemet patekome į sparčiausiai augusių technologijų įmonių dešimtuką – mūsų stiprios ir ambicingos komandos pasiekimas. Žinoma, šis tarptautinis įvertinimas mus įkvepia dar didesniems tikslams kitąmet – išlaikyti augimo rodiklius bei stiprinti savo pozicijas ne tik EMEA regione, bet ir visoje Europoje bei JAV, kur mūsų kuriami produktai turi didelį rinkos potencialą”, – teigia Rolandas Sereika, rinkodaros vadovas ir vienas iš „Deeper” įmonės įkūrėjų.

Aukščiausia vieta Lietuvos bendrovei per visą istoriją

Šiemet „Deeper” įmonei buvo įteiktas apdovanojimas ir kaip sparčiausiai augusiai įmonei Vidurio Europos regione. Įmonė „FAST 50” reitinge užėmė aukštą antrą vietą. Tai aukščiausia pozicija, kokią iki šiol pavyko pasiekti Lietuvos bendrovei.

„Deeper” kuriami išmanūs sonarai žvejybai šiuo metu parduodami daugiau nei 50 šalių visame pasaulyje. Įmonė eksportuoja apie 97 % savo Lietuvoje sukurtos produkcijos. Prognozuojama, kad šiemet įmonės apyvarta sieks 10 mln. Eur. Artimiausiuose „Deeper” planuose – naujas išmanus produktas, kurį įmonė rinkai planuoja pristatyti jau pirmąjį kitų metų ketvirtį.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.