...

Sukurta bendradarbystės erdvė leis pasijusti lyg namie

Verslas

2018.05.10

Autorius: Ieva Kniukštienė

Temos: .

Sukurta bendradarbystės erdvė leis pasijusti lyg namie

Jekaterina Kosmaceva. Asmeninio albumo nuotr.

Tarptautinės rinkos žaidėjai ir didžiausi pasaulyje lanksčių darbo vietų teikėjai „Regus“ Lietuvoje atidarė išskirtinę bendradarbystės erdvę. Ji įkurta Vilniaus verslo centre „Park Town“. Kaip teigia „Regus“ vadovė Baltijos šalims Jekaterina Kosmaceva, Lvovo bendradarbystės erdvė lenkia kitas savo moderniu požiūriu į darbo vietą ir jos standartus.

Paremta naujausiomis madomis

Šiuolaikinio verslo žmogaus negalima lyginti su tuo, kuris dirbo ir kūrė prieš 10–15 metų. Tai pastebi ir J. Kosmaceva, teigianti, kad kartu su visu skubėjimu ir užimtumu verslininkams tenka susidurti su daugybe asmeninių problemų, kurių dalį padeda išspręsti modernūs sprendimai.

 

„Atsižvelgiant į privatumo poreikį, atskirtos ir individualios erdvės, leidžiančios verslininkui susikaupti, dirbti privačiai, kai jaučiamas toks poreikis.“

J. Kosmaceva.

 

„Pasaulis tampa vis greitesnis ir mobilesnis. Mes kur kas daugiau laiko dirbame kelyje negu stacionariame ir anksčiau buvusiame įprastame biure. Verslo žmogui reikia lankstumo ir mažiau sėslumo, tačiau kartu su visu tuo ateina ir vienišumo pojūtis. Ilgainiui, susitikimus vykdydamas per socialinius tinklus, bendraudamas su kolegomis, partneriais ar draugais interaktyviai, o nebe realiai, verslininkas ima jausti žmogiško artumo stoką. Būtent todėl bendradarbystės erdvės taip išpopuliarėjo. Mūsų sukurta erdvė paremta naujausiomis ir pasaulyje pasiteisinusiomis madomis, kuriomis siekiame spręsti verslo žmogaus problemas“, – tikina pašnekovė.

Daugiau nei prieš pusmetį duris atvėrusi bendradarbystės erdvė pritaikyta nuolat skubančiam ir nuolatinės darbo vietos neturinčiam šiuolaikiniam verslininkui, kuriam būtina rasti patogią ir tinkamoje vietoje įkurtą erdvę susitikimams, darbams ar susikaupimui.

„Čia įkurta didelė, tačiau jaukiai suprojektuota bendra erdvė, skirta darbui. Atsižvelgiant į privatumo poreikį, atskirtos ir individualios erdvės, leidžiančios verslininkui susikaupti, dirbti privačiai, kai jaučiamas toks poreikis. Lvovo bendradarbystės erdvę komplekse „Park Town“ kūrėme taip, kad čia atėjęs žmogus jaustųsi taip jaukiai kaip namie ir net nepajustų, kad iš tiesų yra darbinėje aplinkoje“, – pasakoja J. Kosmaceva.

Tarptautinio tinklo nariai

Pašnekovė teigia, kad vienas iš Lvovo bendradarbystės erdvės išskirtinumų yra jos vieta mieste: „Regus“ sukurtas Lvovo bendradarbystės centras sujungia du prieštaringus pranašumus. Erdvė įkurta verslo rajone, kur išvystytas puikus susisiekimas ir visi patogumai, tačiau kartu visai šalia galima mėgautis ir gamtos teikiamu atokvėpiu, kuris ypač aktualus šiltuoju metų laiku. Tai puiki vieta, suburianti verslo žinovus, tačiau kartu kurianti jaukią bendruomenę. Be darbo erdvių, čia dar sukurtos ir erdvės poilsiui, susitikimo kambariai, virtuvėlė, erdvės pokalbiams telefonu.“

Be to, J. Kosmaceva pabrėžia ir dar vieną bendradarbystės erdvės pranašumą. Tapę Lvovo erdvės nariais, žmonės automatiškai tampa ir tarptautinio „Regus“ tinklo nariais. „Mes padedame savo nariams užmegzti pažintis, aktyviai dirbame ne tik su nariais individualiai, bet ir sujungdami juos tarpusavyje. Tapęs vienos bendradarbystės erdvės nariu, verslininkas taps visos bendruomenės nariu ir galės naudotis mūsų erdvėmis visame pasaulyje. Mūsų bendruomenėje tai labai svarbu“, – tikina pašnekovė.

Lenkia kitus greičiu

Nors bendradarbystės erdvių bumas akimirksniu išaugo, J. Kosmaceva konkurencijos nebijo, o atvirkščiai – konkurencinius procesus rinkoje labai sveikina. Vis dėlto pašnekovė pastebi, kad savo konkurentus „Regus“ bendradarbystės erdvės lenkia greitu prisitaikymu prie pasaulinių madų: „Dirbdami visame pasaulyje, mes puikiai matome ir suvokiame vyraujančias tendencijas. Pokyčiai rinkoje vyksta greitai ir labai greitai pasiekia mažesnes rinkas, tokias kaip Baltijos šalys. Mes taip pat galime suteikti puikų tarptautinį ir vietinį aptarnavimą, padėti savo bendruomenės nariams tapti mobilesniems, mėgautis galimybe dirbti skirtingose vietose. Nuolatos plečiamės ir žadame pasiūlyti naujovių net išrankiausiam skoniui.“

Linki drąsos

Kitiems pradedantiesiems „Regus“ vadovė Baltijos šalims linki išsaugoti savo drąsą ir kaskart tapti vis drąsesniems ir ryžtingesniems nei dabar. „Aš labai žaviuosi lietuvių verslumo dvasia. Norėčiau palinkėti ir toliau būti tokiems drąsiems bei ryžtingiems ir nuolat tą ryžtą didinti. Linkiu mąstyti globaliai. Vietinis verslas šiais laikais yra rizikingas ir sukeliantis daugiau iššūkių nei pasaulinis, tačiau jeigu jaunam verslui kyla noras žengti globalų žingsnį, linkiu visada žinoti, kad šalia yra tų, kurie padės ir palaikys“, – padrąsina J. Kosmaceva.

„Regus“ bendradarbystės erdvės

416-1525929915-119335.jpg 416-1525929915-609247.jpg 416-1525929915-947795.jpg 416-1525929915-564007.jpg 416-1525929915-973224.jpg 416-1525929915-406550.jpg 416-1525929915-628701.jpg 416-1525929915-548379.jpg 416-1525929915-808914.jpg

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.