...

10 keistų verslų, apie kuriuos net nenumanėte

Verslas

2018.07.30

Autorius: Juliana Miliut

Temos: , .

10 keistų verslų, apie kuriuos net nenumanėte

10 keistų verslų, apie kuriuos net nenumanėte. Pexels.com nuotr.

Šiuo metu prieinamos kone visos paslaugos ir prekės, kokias tik įmanoma sugalvoti. Business News Daily surinko keisčiausias verslo idėjas, kurios privers aiktelėti iš nuostabos ir įrodys, kad ir verslo pasaulyje žmogaus fantazija tikrai yra beribė. Dalijamės ir linkime gerų, nors ir keistų, idėjų.

Alaus pilvukas (angl. beerbelly)

Tinklalapis: TheBeerbelly.com

„Beerbelly“ parduoda prekes, padedančias kūrybiškai slėpti alkoholinius gėrimus, pavyzdžiui, gertuvė, atrodanti kaip plaukų šepetys ar maišelis, skirtas laikyti alkoholiniams gėrimams. Juo patogiai galima apjuosti liemenį, atrodantį kaip alaus pilvas. Šioje svetainėje yra ir kitų produktų, pavyzdžiui, gertuvė, kuri atrodo kaip apsauginis kremas nuo saulės, ir sportinė liemenėlė su gėrimų maišelių intarpais bei šiaudeliu.

Bulvių siuntinys (angl. potato parcel)

Tinklalapis: PotatoParcel.com

Be virimo, trynimo ir kepimo, ant bulvių galima rašyti įvairiausias žinutes ir siųsti paštu. „Bulvių siuntinys“ užrašo pasirinktą tekstą ant bulvių ir pristato kam tik reikia – originali valgoma dovana, kvietimas ar padėka.

Apsikabinimų vakarėlis (angl. cuddle party)

Tinklalapis: CuddleParty.com

Kartais mums visiems reikia apkabinimo. Laimei, egzistuoja tokie dalykai kaip apsikabinimų vakarėlis. Ši paslauga skirta ne tik tiems, kurie trokšta apkabinimų, nes tokiame vakarėlyje vyksta ir bendravimo mokymai. Po vakarėlio atidarymo pasveikinimo rate ir kai kurių pagrindinių įgūdžių įgijimo pradedami laisvo stiliaus apsikabinimai, o aprangos kodas – pižama. Tokios paslaugos prieinamos įvairiose Jungtinių Amerikos Valstijų, Europos, Kanados ir Australijos vietose.

Virtualusis pasimatymų asistentas

Jei jums atsibodo gaišti laiką registruojantis pažinčių svetainėse, renkantis sau potencialų partnerį, susirašinėjant ar vartant nuotraukas, galite užsisakyti paslaugą, kad šis darbas būtų atliktas už jus. Virtualūs pažinčių asistentai (ViDA) patys sukurs jūsų profilį pažinčių svetainėse, bendraus su potencialiais kandidatais į jūsų širdį ir suplanuos pasimatymą jūsų vardu. Viskas, ką jums reikės padaryti, tiesiog pasirodyti nurodytu laiku nurodytoje vietoje ir smagiai praleisti laiką.

Bjaurūs baldai (angl. ugly furnitures)

Tinklalapis: UglyFurnitures.com

Bjaurių baldų svetainėje galite įsigyti vienetinių baldų. Grupė vaikinų, kurie visada norėjo turėti savo verslą, nusprendė pradėti baldų gamybą ir sukūrė tikrai išskirtinius rankų darbo kūrinius, kurie, pasak jų, yra negražūs. Tokios kokybės tikrai nerasite niekur kitur.

Purvinos supuvusios gėlės (angl. dirty rotten flowers)

Tinklalapis: www.dirtyrottenflowers.com

Blogas išsiskyrimas? Geras humoro jausmas? Turite priešų, bet nesate pasirengę samdyti „hitmaną“? Jeigu bent į vieną iš šių klausimų atsakėte teigiamai, purvinos supuvusios gėlės skirtos būtent jums. Šis verslas siunčia nuvytusias, pūvančias gėles jūsų nemėgstamiems asmenims.

Sėklidės augintiniams

Tinklalapis: www.neuticles.com

Jeigu jums neramu dėl savo augintinio išvaizdos po operacijos, galite įsigyti dirbtinių sėklidžių implantus savo draugams iš „Neuticles“. Įmonė teigia, kad jos implantai padidins jūsų augintinio savigarbą, nes akivaizdu, kad jūsų augintiniai labai susirūpinę dėl staigių kūno dalių trūkumo ir nenori, kad jų draugai gyvūnai žinotų, jog jie buvo po peiliu.

Vietos rojuje rezervavimas

Tinklalapis: www.reserveaspotinheaven.com

Taip, žmonės, tai yra tikra. Šioje svetainėje jūs galite įsigyti vietą rojuje sau ar mylimam žmogui. Geriausia dalis? Jei nepasieksite rojaus, visi sumokėti pinigai jums bus grąžinti, tačiau, kaip šis pinigų grąžinimas vyksta, kai esate mirę, bendrovė neatskleidžia.

Antausių masažas

Galite nusipirkti keletą minučių antausių, kad patemptumėte veido odą ir panaikintumėte raukšles. Tiesa, tokio masažo rezultatai nėra ilgalaikiai; jūs turėsite grįžti įsigyti daugiau antausių. Šio tipo masažas, dar žinomas kaip veido boksas, yra populiarus Tailande, tačiau Jungtinėse Amerikos Valstijose esančiame San Fransiske yra tik vienas toks sertifikuotas verslas.

Voverių surašymas

Tinklalapis: www.squirrelcensus.com

Ar norėtumėte sužinoti daugiau apie voveres? Tiksliau, ar norėtumėte daugiau sužinoti apie Gruzijos parko „Inman“ voveres? Jeigu taip, tuomet paimkite naujausią voverių surašymo kopiją. Voverių surašymo organizacija pasakoja parko „Inman“ pilkųjų voverių istorijas, jų kovą už laisvę nuo žmonių priemiesčiuose, darbo vietas ir šeimų gyvenimą. Galite įsigyti naujausias surašymo kopijas arba nusipirkti marškinėlių, pupelių ir kitų prekių iš internetinės parduotuvės.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.