...

Išmanios programėlės, palengvinančios verslininko kasdienybę

Verslas

2018.11.07

Autorius: BZN start

Temos: , .

Išmanios programėlės, palengvinančios verslininko kasdienybę

Išmanios programėlės, palengvina verslininko kasdienybę. Pexels.com nuotr.

Išmanieji įrenginiai mus pasiekė maždaug prieš dešimtmetį, o dabar jau yra nebeatsiejama mūsų kasdienio gyvenimo dalis. Ir nors didžiąją dalį laiko išmanieji telefonai yra naudojami pramogoms ar bendravimui socialiniuose tinkluose, taip pat pastebima įvairių programėlių nauda tobulinant savo gebėjimus ar dirbant kasdienius darbus.

Įvairios mokymuisi skirtos mobilios programėlės padeda ne tik geriau planuoti savo laiką, koncentruoti dėmesį, bet ir rasti greitus bei efektyvius besimokant iškylančių problemų sprendimų būdus.

„Samsung Mokykla ateičiai“ mokymų turinį kuriantys specialistai atrinko vertas dėmesio nemokamas programėles labiau įtraukiančiam mokymosi procesui ir rezultatams pagerinti.

„Smart Study Plan“ – prioritetams susidėlioti

Kiekvienam verslininkui ypač aktualus nuolatinis tobulėjimas, žinių lauko plėtimas. Motyvacija mokytis, tobulinti turimas žinias ar įgyti naujų, dingsta, nes dažnai pasimetame tarp daugybės užduočių ir darbų. Dėl to kenčia ir rezultatai. Siekiant pagerinti mokymosi kokybę svarbu susikurti mokymosi grafiką ir jo laikytis, o tai padėti padaryti gali „Smart Study Plan“ programėlė. Pastaroji sudėlioja savaitės mokymosi tvarkaraštį atsižvelgdama į jūsų poreikius ir laiko galimybes. Jums tereikia įtraukti į programėlę dalykus, kuriuos mokotės, pažymėti, kada savaitės bėgyje esate laisvi, ir pasirinkti laiką, kada labiausiai mėgstate mokytis. Programėlė sukurs mokymosi planą ir primins apie reikiamas atlikti užduotis.

„White Noise Generator“ – kai trūksta susikaupimo

Atliekant sudėtingas užduotis ir priimant sprendimus būtinas susitelkimas ir ramybė. Susikoncentruoti jums padės „White Noise Generator“ programėlė. Pastaroji sukurta būtent tam, kad nurimtumėte ir sutelktumėte dėmesį į jums svarbius dalykus. Miško šlamesys, vandens čiurlenimas, spragsinti ugnis, krintančio lietaus ir kiti garsai ar jų kombinacijos padeda nusiraminti ir susikoncentruoti ne vienam mūsų. O šios programėlės dėka griaustinis gali būti girdimas ir giedrą dieną.

Forest“ – dėmesiui išlaikyti

Dar viena problema, su kuria susiduriama – nuolatinis socialinių tinklų tikrinimas. Šis įprotis ypatingai išblaško dėmesį ir trukdo pasiekti užsibrėžtus rezultatus. Čia jums padėti gali „Forest“ programėlė. Programėlės veikimo principas paprastas – jūs pasodinate medį ir jis auga tol, kol nepradedate naudotis kitomis mobiliomis aplikacijomis. Įjungus kitą programėlę medis nudžiūva. „Forest“ programėlės naudotojus turėtų motyvuoti ir faktas, kad skaitmeniniai taškai, kurie surenkami auginant virtualius medžius, vėliau gali būti iškeisti į tikrų medžių sodinimą pasaulyje. Šiuo metu programėlės kūrėjai yra pasodinę virš 332 tūkstančių tikrų medžių.

Trello“ – pažangai stebėti

Susidoroti su darbais ir stebėti procesą jums padės „Trello“ programėlė. Ši leidžia darbus susidėlioti kortelių pavidalu ir stebėti kaip jums pavyksta įgyvendinti užduotis. „Trello“ taip pat gali būti puiki pagalbininkė atliekant komandinius darbus. Programėle galite naudotis kartu su šeima, kolegomis, kurso draugais bei priskirti vieni kitiems užduotis, komentuoti darbų eigą, dalintis įvairia informacija. Ši mobili aplikacija padės jums laiku susitvarkyti su užduotimis ir nepamiršti svarbių detalių.

Programėlė „Duolingo“ – užsienio kalbų mokymuisi

Užsienio kalbų mokymuisi nebūtinai reikalingas mokytojas. Mokėti ar bent suprasti kuo daugiau užsienio kalbų, kiekvienam verslininkui yra tikras privalumas. Išmokti pasirinktą kalbą galite ir su mobilios programėlės „Duolingo“ pagalba. Programėlė pateikia jums įvairias klausymo ir skaitymo užduotis, moko naujų užsienio kalbos žodžių. Aplikacija leidžia jums stebėti mokymosi procesą ir pasiektus rezultatus. Programėlė fiksuoja, kiek laiko praleidžiate besimokydami pasirinktą kalbą ir kasdien primena apie naujas užduotis. „Duolingo“ ypač paprasta naudotis, o aplikacijos veikimo principas primena žaidimą, tad kalbų mokymasis gali tapti itin smagiu įpročiu.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.