...

Dar vienas akceleratorius kviečia startuolius išbandyti jėgas

Verslas

2019.01.29

Autorius: BZN start

Temos: , , .

Dar vienas akceleratorius kviečia startuolius išbandyti jėgas

Dar vienas akceleratorius kviečia startuolius išbandyti jėgas. Pexels.com nuotr.

„Techstars“ inicijuotas akceleratorius „Comcast NBCUniversal LIFT“ pradėjo paraiškų priėmimą į programą, vyksiančią liepos mėnesį Filadelfijoje, JAV. Registruotis gali visi susisiekimo, medijų ir pramogų startuoliai. Registracija vyks iki balandžio 7 dienos.

Akceleratorius išskirtinį dėmesį skiria startuoliams iš viso pasaulio, orientuotiems į išmaniųjų erdvių kūrimą. Tai reiškia, kad startuolis įgalina žmones sklandžiai ir efektyviai susisiekti su bet kuo ir bet kur. Taip pat daug dėmesio skiriama startuoliams, įtraukiantiems vartotojus į interaktyvias pramogas, platformas, žaidimus ir kitas potyrių gausias pramogas.

Kita ne mažiau svarbi akceleratoriaus dalyvių dalis yra tie, kurie pirmenybę teikia skaitmeninimui ir vartotojams. Pirmumą gaus tie, kurie teikia suasmenintus sprendimus vartotojams arba užsiima „next-gen“ rinkodara, prognozuodami vartotojų elgseną, analizuodami jų įpročius ir galimybes išsiskirti šiuolaikinėje perpildytoje rinkoje.

„Comcast NBCUniversal LIFT“ ieško startuolių, kurie diegia technologines naujoves, pažangius ryšius, plėtoja daiktų internetą ir dirbtinį intelektą, dirba su „blockchain“ technologija, diegia virtualias naujoves, naudoja papildomą ar mišrią realybę savo veikloje bei technologijas daro prieinamas kiekvienam vartotojui.

Registruotis dėl galimybės dalyvauti šiame akceleratoriuje startuoliai kviečiami čia.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.