...

Kada paskutinį kartą pradžiuginai savo močiutę?

Verslas

2011.12.13

Autorius: BZN start

Temos: .

Kada paskutinį kartą pradžiuginai savo močiutę?

„Suitsupply“ vadovas Gediminas Petrauskas "Europa" archyvas

Nori pasidalinti gerais darbais, mintimis ir idėjomis, tuomet užsuk į „Europą“ ir pasidalink jais „Gerų darbų sienoje“. Gerų darbų sienoje skatinami žmonės būti tiesiog dar geresniais. Juk būti geresniu yra labai paprasta.

„Gerų darbų darymas nėra vienadienė akcija ir nebūtini dideli labdaros renginiai ar koncertai, kad tuos darbus paskatintume – pakanka pradėti nuo savęs bei šalia esančių žmonių: pasakyti komplimentą kolegai, nuoširdžiai padėkoti partneriui, padrąsinti vaiką, paskambinti ir dėmesiu nudžiuginti seniai matytą tetą ar močiutę, paaukoti labdarai, pasidalinti su tais, kurie turi mažiau, tiesiog sekundę stabtelti, nusišypsoti, priglusti prie artimo žmogaus ir priminti, koks tas žmogus reikšmingas ir svarbus tau,“ – nesudėtingus, bet prasmingus darbus vardija „Europos“ vadovė Gintarė Urnevičienė. Jos teigimu, žinant, kad kiekvienas atspindime tai, kas vyksta aplink mus, net mažiausias mūsų ar mums padarytas geras darbas skatins ir kitus juos daryti.

„BZN start“ komanda bėga rašyti ant gerų darbų sienos ir taip pradžiuginti savo artimuosius: močiutę, senelį, tėvelius, šuniuką ir jūrų kiaulytę.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.