...

Kokie verslo talismanai neš sėkmę 2014 metais?

Verslas

2013.12.27

Autorius: Rasa Petrauskaitė

Temos: .

Kokie verslo talismanai neš sėkmę 2014 metais?

Kokie verslo talismanai neš sėkmę 2014 metais? flickr.com nuotr.

Jau praėjo ilgiausia metų naktis, kai susėdę prie stalo bandėme iš po staltiesės ištraukti kuo ilgesnį šiaudą, vildamiesi, kad jis atneš sveikatos ir sėkmės ateinančiais metais. Šypsotės? Argi šiuolaikinis žmogus tokiais burtais tiki? Pripažinkime, slapta tikime stebuklais ir talismanais. Todėl aptarkime, kokie bus 2014 metų verslo simboliai.

Ateinančių metų talismanai

„2014-ieji – tai Medinio Žaliojo Arklio metai. Tad ir simboliai, nešantys sėkmę, susiję su šiuo gyvūnu“, – teigia astrologė Lilija Banaitienė. Kitų metų talismanu laikomas žirgas simbolizuoja šlovę ir karjerą. Pašnekovė akcentuoja, kad ateinančiais metais pravartu turėti žirgo statulėlę, stovinčią ant dviejų užpakalinių kojų. Tokia skulptūrėlė padės greičiau ir efektyviau atlikti darbą, pelnyti gerą reputaciją.

Apskritai patariama turėti dvi žirgo figūreles. „Viena neš sėkmę jums, o kita – jūsų vadovui. Be to, tai padės kilti karjeros laiptais“, – aiškina astrologė.

2014 metais bus itin reikšmingas medis. Jis apsaugos nuo impulsyvių veiksmų. „Tad biure verta turėti pušies šakelę, kuri saugos visus metus“, – sako Lilija.

Pasaga nuo senų senovės garantuoja sėkmę. Pašnekovė pataria nusipiešti ar išsikirpti pasagą ir ją prilipinti prie kompiuterio. Pasak jos, šis talismanas padės įveikti kliūtis darbe.

Ateinančių metų spalvos – žalia ir mėlyna. Talismanu gali tapti šių atspalvių akmenys: medžio agatas, lazuritas, žaliasis granatas.

Astrologės žodžiais, norint sėkmingai baigti darbus verta pasidaryti žiedą iš alavo, kuris laikomas 2014 metų metalu.

Populiariausi verslo talismanai

L. Banaitienės teigimu, nepriklausomai nuo to, kokie bus ateinantys metai, galimi ir kiti talismanai. Ji išskiria populiariausius verslo simbolius, pritraukiančius sėkmę.

Fenikso statulėlė. Teigiama, kad šis paukštis laikomas visų sparnuotų gyvių valdovu. Todėl pietų pusėje laikoma statulėlė suaktyvina šlovės ir sėkmės energiją.

Žuvis. Šio gyvūno simbolis aktualus turto zonai. Auksinės žuvelės statulėlė pritraukia finansinę sėkmę versle.

Vėžlys. Ši statulėlė atlieka apsaugos funkciją. Pastatyta šiaurės pusėje vėžlio skulptūrėlė apsaugos verslą nuo nemalonumų ir netekčių.

Dramblys su pakeltu straubliu pritraukia sėkmę ir pinigus. Taip pat šis gyvūnas simbolizuoja jėgą, išmintį ir apsaugą. Patartina jį laikyti ant palangės arba nukreiptą į langą.

Erelis išskleistais sparnais. Pietų pusėje pastatyta statulėlė itin traukia šlovę ir sėkmę.

Drakonas. Jis simbolizuoja jėgą, drąsą, ištvermę. Didelę sėkmę neša rytų pusėje pastatyta drakono pakelta galva į dangų statulėlė.

Rupūžė su kiniška moneta žabtuose. Kaip teigia astrologė, ši statulėlė – tai sėkmės ir finansinio pertekliaus simbolis. Patartina ją laikyti kiekviename kambaryje pietryčių pusėje. Jeigu ji statoma ant stalo, svarbu nelaikyti tiesiai.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.