...

Ugninio gaidžio metais sėkmės sulauks diplomatiški ir kantrūs žmonės

Verslas

2016.12.23

Autorius: Simona Kvederytė

Temos: .

Ugninio gaidžio metais sėkmės sulauks diplomatiški ir kantrūs žmonės

Į kiekvienus namus įžengs naujas kinų horoskopo ženklas – Ugninis gaidys. Dreamstime nuotr.

Neišvengiamai artėjantys 2017-ieji ne tik pakeis skaičių kalendoriuje. Į kiekvienus namus įžengs ir naujas kinų horoskopo ženklas – Ugninis gaidys. Į jo energiją nenumoti ranka pataria astrologė Lilija Banaitienė. Mat sulaukti laimės ir sėkmės padės šių metų simbolio principai ir tam tikri talismanai ar net spalvos.

Į sėkmę ves diplomatiškumas

Pagal kinų kalendorių, 2017 m. – Ugninio (arba raudonojo) gaidžio metai. L. Banaitienė teigia, kad gaidys daugelyje kultūrų dėl raudonos kaip ugnis skiauterės ir žibančių plunksnų laikomas saulės ir ugnies figūra. Jis, būdamas drąsus, energingas, geraširdis ir teisingas, yra vadovo simbolis, artimas verslo sričiai.

Tad verslininkams astrologė prognozuoja geras žinias – 2017 m. Lietuvoje ekonominė situacija bus stabilesnė. Tačiau tik tuo atveju, jei nebus imtasi greitų sprendimų. Pagrindiniai verslo garantai bus diplomatiškumas ir ištvermė.

„Verslininkams derėtų atminti, kad pasverti veiksmai ir diplomatiškumas bus kitų metų prioritetas. Nereikėtų skubėti pasirašyti sutarčių. Nuo vasario vidurio reikia būti labai atidiems, bendradarbiaujant su užsienio partneriais. Taip pat išlikti diplomatiškiems, neskubėti“, – pataria pašnekovė.

Ji priduria, kad verslininkai, pasitikdami Naujuosius metus, turėtų užbaigti pradėtus darbus ir atlikti visus šių metų įsipareigojimus. Svarbu prieš savo partnerius būti sąžiningiems ir stropiems.

Kitąmet sėkmė labiausiai lydės teisėsaugos ir žiniasklaidos atstovus, bankininkus, finansininkus. Antroje metų pusėje sėkmės turėtų tikėtis ir prekybininkai, vadybininkai.

Talismanų ne vienas

2017 m. verslui sėkmę pritrauks šios spalvos: raudona, geltona ir oranžinė.

Svarbūs keli amuletai. Vienas jų – trys raudonu siūlu perrištos kiniškos monetos. Jas reikia laikyti po lauke esančiu durų kilimėliu. Taip monetos į verslą pritrauks pinigų.

 

„Amuletus reikia pamaloninti – padėti ant raudonos arba oranžinės staltiesės. Juk ateinantys metai – Ugninio (raudonojo) gaidžio metai.“

L. Banaitienė.

 

Ratas verslui pritrauks stabilias pajamas – šis amuletas veikia geriausiai, kai yra pagamintas iš Lietuvoje augančio medžio. Gausybės ragas apsaugos verslą nuo įtarinėjimų ir konkurencijos. Piramidė privilios teigiamą energiją.

Kiti ženklai kasmet lieka tie patys. Dramblys pakeltu straubliu simbolizuoja jėgą, išmintį ir apsaugą, tad traukia pinigus ir sėkmę. Laivas neša sėkmę tvarkant dalykinius reikalus, administruojant vidinius įmonės dokumentus. Žuvies statulėlė atsakinga už turto gausinimą.

„Amuletus reikia pamaloninti – padėti ant raudonos arba oranžinės staltiesės. Juk ateinantys metai – Ugninio (raudonojo) gaidžio metai“, – sako astrologė.

Ji priduria, kad talismanai parenkami ir pagal horoskopą. Tačiau kiekvienam tiks ir bendrieji. Tad kiekvieno namuose turėtų stovėti gaidžio statulėlė, raudonos, oranžinės ir rožinės spalvos kvarco akmenėliai, gintaras.

Reikia ne tik norėti

L. Banaitienė teigia, kad prieš Naujuosius metus žemėje itin sustiprėja energetika. Jai visi pasiduoda, nes nori keistis. Žmonės trokšta, kad kiti metai būtų laimingesni.

„Šiame etape pulsuoja stipri žmonijos energetika. Todėl tai yra puikus laikas savo norams ir svajonėms įgyvendinti. Tačiau reikia neužmiršti, kad tam reikalingos ir mūsų pastangos. Juk niekas už jus nenuvyks pas artimus žmones, nenueis į sporto klubą. Todėl reikia ne tik norėti, bet ir žinoti, kurią dieną mes pradedame norus įgyvendinti. Svarbu nedaryti sau jokių nuolaidų“, – pataria pašnekovė.

Jos teigimu, 2017 m. laimę padės surasti mokėjimas nekritikuoti, gerbti kito nuomonę, nebūti egoistais. Taip pat reikėtų pasisaugoti ginčų, konfliktų, o pašalinių akivaizdoje sulaukus pastabų ir patarimų, išmokti juos tiesiog įdėmiai išklausyti.

Naujųjų metų naktį žėrės natūralumas

Astrologė L. Banaitienė sako, kad pasiruošimas 2017-iesiems yra itin svarbus, kad jie būtų sėkmingi. Šiemet visur karaliauja natūralumas. Kalėdinę eglę reikėtų puošti šiaudiniais, mediniais žaislais, raudonais obuoliais. Šventinis stalas turėtų būti užtiestas raudona arba geltona staltiese, kuo daugiau daržovių, bet jokios vištienos ar kalakutienos. Naujuosius metus reikėtų sutikti pasipuošus raudonos, rožinės, žalios, oranžinės arba auksinės spalvos drabužiais.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.