...

Populiariausi ir sparčiausiai augantys socialiniai tinklai

Žinių bazė

2014.02.06

Laba diena,
Prekiausiu el.parduotuvėje prekėmis, kurias reklamuosiu daugiausiai užsienio šalims. neišvengiamai turės būti ir komunikacija socialiniuose tinkluose.
Noriu savo parduotuvėje išskirti populiariausius ir taip pat sparčiausiai augančius tinklus, nekalbant apie FB, Twitter…

Pvz. Rusijoje populiariausias yra VKontakte, būtų labai įdomu sužinoti kokie tinklai yra populiariausi KInijoje (nes, kiek žinau, ten FB ir Twitter yra uždrausta), Internete tokios informacijos yra labai nedaug arba labai prieštaringa. Yra, manau, ir kitų šalių, kur populiariasias yra ne FB. Gal reklamos ir marketingo specialistai žinotų daugiau?
Ačiū

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Kęstutis Gečas

Įkūrėjas ir savininkas / „INK agency“

Publikavimo data: 2014-02-06 11:42

Didžiausi pasaulyje – ne vienoje valstybėje ir net ne viename žemyne – veikiantys tinklai yra keli: „Facebook“, „Google+“, „Linkedin“, skirtas...

Publikavimo data: 2014-02-06 11:42

Didžiausi pasaulyje – ne vienoje valstybėje ir net ne viename žemyne – veikiantys tinklai yra keli: „Facebook“, „Google+“, „Linkedin“, skirtas profesionalams, „Pinterest“, paremtas vaizdais, „Twitter“, mikrotinklaraščių tinklas, bando atsigauti „MySpace“.

Taip pat yra tinklų, kurie veikia tik vienoje ar keliose šalyse. Rusijoje veikia „VKontakte“ ir „Odnoklasniki“, Kinijoje – „Pengyou (QQ)“, „Renren (Xiaonei)“, „Kaixin 001“, „Sina Weibo“, „Tencent Weibo“. Japonijoje veikia „Mixi“, Brazilijoje ir Indijoje – „Orkut“. Europoje dar veikia „Linkedin“ analogas „Xing“, taip pat „Friendster“, „Viadeo“, „Bebo“.

Kaip matote, socialinių tinklų yra daug, o jų populiarumas labai kinta, vieni keičia kitus. Todėl galvojantys apie komunikaciją socialiniuose tinkluose turi labai aiškiai žinoti savo potencialius klientus ir apsiriboti keletu svarbiausių tinklų, nes skirti dėmesio visiems tiesiog nepakaks laiko ir resursų. Geriau aktyviai komunikuoti keliuose tinkluose nei bandyti su mažesniu aktyvumu veikti visuose.

Ekspertai

Kęstutis Gečas

Kęstutis Gečas

Įkūrėjas ir savininkas / „INK agency“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.