...

Kokie efektyviausi būdai pritraukiant „verslas verslui” klientus?

Žinių bazė

2015.11.27

Sveiki, turiu nedidelę jauną paslaugų įmonę. Esu išėjusi iš darbo ir sukūrusi savo verslą, nes toje srityje turiu daug patirties. Mano verslo specifika – parduoti verslui paslaugas. Susidūriu su tam tikrais sunkumais, kaip man pasiekti verslo klientus. Patarkite kokie efektyvūs būdai pritraukiant verslas verslui? Kokias priemones naudoti ir kaip įvertint jų efektyvumą, kiek tai gali kainuoti?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Petras Petkevičius

Verslo plėtros vadovas / DevSlate Group

Publikavimo data: 2015-11-27 08:50

Sprendimus priima žmonės, versle taip pat. Identifikuokite savo išskirtinumą bei stipriąsias puses. Tuomet, derinkitės sutikimus su savo potencialiais verslo klientais,...

Publikavimo data: 2015-11-27 08:50

Sprendimus priima žmonės, versle taip pat. Identifikuokite savo išskirtinumą bei stipriąsias puses. Tuomet, derinkitės sutikimus su savo potencialiais verslo klientais, su jų sprendimą priimančiais žmonėmis. Planuokite ir derinkitės susitikimus su gerokai didesniu skaičiumi klientų, nei planuotumėte dirbti iš pradžių. Ir jūsų srityje turėtų galioti Pareto dėsnis: jūsų 20% klientų atneš jums 80% pajamų / pelno.

Kalbant apie priemones, efektyviausias, kaip jau minėta bus tiesioginiai skambučiai ir gyvi susitikimai. Galimas ir kitas variantas – siųsti naujienlaiškį/laišką su pasiūlymu, ir po kelių dienų paskambinti ar domina. Ieškant klientų šiais būdais, brangiausiai kainuos jūsų laikas.

Šiais laikais yra būtina būti internete, tad jums pravartu turėti savo interneto svetainę, kurioje pristatote/aprašote savo paslaugas, bei kartu paleisti Google AdWords kampaniją. Tokių būdų įmonių atstovai jus ras tuomet, kai jiems to reikės. To pasekoje ir atmetimas turėtų būti mažesnis, ypač pritaikant konversijų didinimo įrankius svetainėje.

Laiškai ir skambučiai, kaip minėta, jūsų laikas, o Google AdWords kaina gali svyruoti nuo 100 € iki kelių tūkstančių eurų, priklausomai, kokioje industrijoje veikiate.

Ekspertai

Petras Petkevičius

Petras Petkevičius

Verslo plėtros vadovas / DevSlate Group

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.