...

Ar verta užsakyti reklamą per Facebook, užsiimant MLM?

Žinių bazė

2017.07.08

Esu kaip distributorė ir norėčiau pritraukti daugiau žmonių į šią veiklą, o ne vien parduodant produkciją. Ar tokiam tikslui efektinga į Facebook kelti trumpus video, kuriuos daryčiau pati?

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Justinas Mikulskis

Skaitmeninės rinkodaros ekspertas / Mikulskis.lt

Premium

Publikavimo data: 2017-07-08 14:24

Tarp MLM ir Piramidinių schemų yra maža plonytė linija, todėl, noriu tikėti, kad jūs laikotės 70 % taisyklės. Kalbant apie...

Publikavimo data: 2017-07-08 14:24

Tarp MLM ir Piramidinių schemų yra maža plonytė linija, todėl, noriu tikėti, kad jūs laikotės 70 % taisyklės. Kalbant apie pačias strategijas, jūsų aprašyta idėja yra veiksminga,  viskas priklauso nuo Jūsų įgūdžių valdyti socialinius tinklus, nuo bendros charizmos ir pačio produkto/paslaugos kokybės, aktualumo rinkoje ir aibės techninių aspektų, t.y. kaip patys vaizdai bus sumontuoti, kokia vaizdo technika naudojama, kokia bendra estetika. Daug priklauso ir nuo to, kaip Jūs taikysite ir išnaudosite jau surinktus reklamos duomenis apie tuos žmones kurie jau  žiūrėjo vaizdo įrašūs ar reagavo į juos spausdami like/share. Pradžioje Jums reikia suplanuoti visą reklamos ekosistemą, kad eigoje nekiltų klausimų ir tvirtai laikytis plano. Kaip trumpas pavyzdys, Jūs nusibrėžiate, kad a) visiems, kurie žiūrėjo įrašus bus rodoma pakartotinė banerinė reklama soc. tinkluose, tam kad paspartinti apsisprendimą veikti b) visi žmonės kurie iš reklamos buvo užsukę į jūsų web puslapį bus rodoma pakartotinė banerinė reklama pvz. mot. auditorijos web puslapiuose. Nepamirškite, kad Facebooke yra toks reklamos tipas “Facebook Lead Ads” (https://www.facebook.com/business/a/lead-ads), jis žmogui be didesnių pastangų leidžia palikti savo kontaktinius duomenis, kad Jūs su juo galėtumėte vėliau patogiai susisiekti ir aptarti galimybes.
 
Apskritai, galite pagalvoti ir apie Influencer marketingo paslaugas, bet čia reiktų atsargiai, t.y. itin svarbu, kad jūsų produktas/paslauga atitiktų influencer’io auditoriją. Keletas įmonių Lietuvoje teikiančių šias paslaugas Videostars (http://videostars.lt/) ar Unboxed (https://www.unboxed.social/).

Ekspertai

Justinas Mikulskis

Justinas Mikulskis

Skaitmeninės rinkodaros ekspertas / Mikulskis.lt

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.