...

Kaip pasiekti norimus klientus?

Žinių bazė

2017.07.10

Turiu paslaugų versliuką jau ketverti metai. Labai norisi kažkokių naujų reklamos būdų pritraukti. Mano klientai yra vyrai, t.y. kerpu juos. O kirpėjų daug ir visi mano, kad jie geriausi, kaip ir aš. Vyrai manau ir rečiau Facebooką naudoja, o kaip juos prisišaukti. Nes esu brangesnis ir klientai, kurie jau užsidirba daugiau. Esu linkęs reklamai išleisti iki 30 eurų per mėnesį.

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Justinas Mikulskis

Skaitmeninės rinkodaros ekspertas / Mikulskis.lt

Premium

Publikavimo data: 2017-07-10 10:53

Iš karto norime pabrėžti, kad su 30 EUR mėnesio biudžetu greičiausiai nepajusite reklamos teikiamos naudos dėl per mažos imties, todėl...

Publikavimo data: 2017-07-10 10:53

Iš karto norime pabrėžti, kad su 30 EUR mėnesio biudžetu greičiausiai nepajusite reklamos teikiamos naudos dėl per mažos imties, todėl reikėtų pasiryžti bent 5 kartus didesnei investicijai į reklamos sklaidą. Tuo labiau, kad ir Facebook reklamos sistemoje minimalus dienos reklamos biudžetas dažniausiai siekia 5 USD.

Reklama Google AdWords paieškos sistemoje Jums greičiausiai kainuos per daug, nes turėsite konkuruoti su daugybe kirpyklų, kirpėjų bei plaukų priežiūros priemonių pardavėjų, kurie naudoja Jums tinkančius paieškos raktažodžius ir reklamai skiria daug didesnius biudžetus. Todėl geriausia būtų apsistoti ties reklama Facebook socialiniame tinkle arba/ir ties kokybiško turinio kūrimu bei talpinimu Jūsų Facebook, o gal ir Instagram paskyroje (su Jūsų atliktais įdomiausiais darbais ir Jūsų klientų nuotraukomis bei atsiliepimais).

Ko gero, būtent turinio rinkodara galėtų būti vienas efektyvesnių būdų skleisti žinią apie Jūsų teikiamas (kokybiškas) paslaugas, ypač jeigu taikote į labiau pasiturinčius klientus vyrus – o tokių Facebook’e, patikėkite, yra pakankamai!

Ekspertai

Justinas Mikulskis

Justinas Mikulskis

Skaitmeninės rinkodaros ekspertas / Mikulskis.lt

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.