...

Kuo naudinga Google Marketing platforma?

Žinių bazė

2018.07.02

Seku naujienas. Kaip padės šis marketingo įrankis verslui, ko tikėtis ir kaip juo naudotis? Bei kam jis bus aktualus? Turiu web svetainę virš 100 sporto prekių. Įdomu.

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Remigijus Kuliešius

Skaitmeninės rinkodaros agentūros „RAIBEC" vadovas ir įkūrėjas / „RAIBEC”

Publikavimo data: 2018-07-02 21:46

Laikai keičiasi, turi keistis ir technologijos su kuriomis dirba marketingo specialistai. Šiais laikais, kai turime tiek daug reklamos kanalų, įrenginių,...

Publikavimo data: 2018-07-02 21:46

Laikai keičiasi, turi keistis ir technologijos su kuriomis dirba marketingo specialistai. Šiais laikais, kai turime tiek daug reklamos kanalų, įrenginių, kurių pagalba pasiekiame vartotojus, naujus duomenų apsaugos reikalavimus ir tikslus, turėti kuo geriau ir tiksliau veikiančias reklamines kampanijas, turime išmokti suprasti ir dar tiksliau valdyti duomenis. Google DoubleClick sistema pirmą kartą pasirodė 1996 m. ir nuo to laiko pasikeitė labai daug kas. DoubleClick buvo skirta planuoti ir valdyti marketingo kampanijas. Paraleliai vystėsi ir kitos Google priemonės skirtos duomenų analitikai. Dabar turime Google Analytics 360 Suite leidžiančią analizuoti duomenis ir remiantis jais planuoti bei valdyti marketingo veiksmus, reklamas. Šie produktai veikė atskirai.

Google Marketing Platform sujungia DoubleClick skaitmeninės rinkodaros įrankį su Google Analytics 360 Suite padėti marketingo specialistams planuoti, pirkti, matuoti ir optimizuoti skaitmeninės rinkodaros ir vartotojų potyrį vienoje vietoje. Google Marketing Platform padės sukurti dar geresnę ir efektyvesnę reklamą, užtikrinant vartotojų privatumą, privačių duomenų saugumą ir jų valdymą.

Ekspertai

Remigijus Kuliešius

Remigijus Kuliešius

Skaitmeninės rinkodaros agentūros „RAIBEC" vadovas ir įkūrėjas / „RAIBEC”

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.