...

Kokie būtų mokesčiai naudotų automobilių prekyba iš Vokietijos?

Žinių bazė

2013.12.27

Temos: , , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Kristina Makaveckaitė

Mokesčių konsultantė / KM Consulting

Publikavimo data: 2013-12-27 13:31

iš pateiktos informacijos neaišku, kokią veiklos formą (individuali veikla, MB, UAB, kt.) pasirinkę ruošiatės užsiimti naudotų automobilių prekyba iš Vokietijos,...

Publikavimo data: 2013-12-27 13:31

iš pateiktos informacijos neaišku, kokią veiklos formą (individuali veikla, MB, UAB, kt.) pasirinkę ruošiatės užsiimti naudotų automobilių prekyba iš Vokietijos, todėl negalime Jums atsakyti apie mokėtinus mokesčius. Bet kokiu atveju kad ir kokią veiklos formą pasirinktumėte, vis tiek mokėtumėte tokius pačius mokesčius kaip ir su ta veiklos forma vykdydami kitos rūšies (ne naudotų automobilių prekybą) veiklą, todėl, jau išsirinkę konkrečią būsimos veiklos formą, visą informaciją apie mokėtinus mokesčius, jų terminus bei atskaitomybę vietinėms valdžios institucijoms ir visus kitus keliamus reikalavimus rasite mokesčių administratoriaus tinklapyje (www.vmi.lt), atitinkamos veiklos rūšies įstatyme bei LR CK. Sėkmės!

Ekspertai

Kristina Makaveckaitė

Kristina Makaveckaitė

Mokesčių konsultantė / KM Consulting

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.