...

Kaip pradėti individualią veiklą pagal pažymą?

Žinių bazė

2014.03.03

Kokius dokumentus reikia pateikti mokesčių inspekcijai, kad pradėti individualią veiklą pagal pažymą?

Temos: , , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Tomas Čepulis

Mokesčių informacijos departamento direktorius / VMI

Publikavimo data: 2014-03-03 16:50

Gyventojai, norintys vykdyti individualią veiklą pagal pažymą, ne vėliau kaip veiklos vykdymo pradžios dieną privalo apie tai informuoti mokesčių administratorių,...

Publikavimo data: 2014-03-03 16:50

Gyventojai, norintys vykdyti individualią veiklą pagal pažymą, ne vėliau kaip veiklos vykdymo pradžios dieną privalo apie tai informuoti mokesčių administratorių, pateikdami Fizinio asmens prašymo įregistruoti į Mokesčių mokėtojų registrą formą REG812.
REG812 formą ir jos pildymo taisykles galima rasti Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos  interneto svetainėje, adresu www.vmi.lt > Gyventojams > Rinkmenos > Formos. Ši prašymo forma gali būti atsiųsta paštu/betarpiškai įteikta Valstybinei mokesčių inspekcijai arba pateikta elektroniniu būdu, prisijungus prie asmeninės mokesčių mokėtojo erdvės Mano VMI. Prisijungti prie Mano VMI galima naudojantis savo elektroninės bankininkystės duomenimis, elektroniniu parašu ar Valstybinės mokesčių inspekcijos išduotomis autentifikavimo priemonėmis (prisijungimo vardu ir slaptažodžiu).

Ekspertai

Tomas Čepulis

Tomas Čepulis

Mokesčių informacijos departamento direktorius / VMI

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.