...

Kaip išlaidose nurodyti prekes pirktas iš Kinijos?

Žinių bazė

2016.11.03

Atsidariau ind. veiklą pagal pažymą prekybai parduotuvėje ir internetu, naujais ir dėvėtais vaikiškais drabužiais, papuošalais. Šiuo metu norėčiau pirkti prekių iš Kinijos per internetinius puslapius, tačiau jie man sąskaitų atsiųsti negali. Todėl norėjau sužinoti galbūt man užtektų pateikti tik banko mokėjimo išrašus pildant savo išlaidas?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Algis Teišerskis

Partneris / Mokesčiai praktikams

Publikavimo data: 2016-11-03 22:07

Pagal buhalterinės apskaitos reikalavimus iš išlaidas pagrindžiančių dokumentų turi būti galima nustatyti ūkinės operacijos turinį. Todėl, jei iš banko išrašo...

Publikavimo data: 2016-11-03 22:07

Pagal buhalterinės apskaitos reikalavimus iš išlaidas pagrindžiančių dokumentų turi būti galima nustatyti ūkinės operacijos turinį. Todėl, jei iš banko išrašo įmanoma nustatyti prekių pardavėją ir prekių gavėją, pavedime aiškiai matosi, kad apmokama už tas prekes, tuomet banko išrašas būtų tinkamas dokumentas išlaidoms pagrįsti. Taip pat prie banko išrašo galima pridėti ir kitus dokumentus: siuntimo iš Kinijos į Lietuvą dokumentus, importo deklaracijas ir pan.

Ekspertai

Algis Teišerskis

Algis Teišerskis

Partneris / Mokesčiai praktikams

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.