...

Kokias banerių nemokamas platformas galime naudoti?

Žinių bazė

2014.01.15

Valdome internetinę svetainę, turime turinio valdymo sistemą ir norime pajungti banerinč sistemą. Gal galite rekomenduoti kokios nemokamos banerinės platformos yra patikimos, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, kad užtikrinti sklandų veikimą ir greitą svetainės veikimą? Gal yra sukurta kokia lietuviška banerių talpinimo platforma?

Lauksiu patarimo
Ačiū
Alius

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Publikavimo data: 2014-01-15 21:54

Visų pirma dėl banner’ių sistemos rekomenduočiau pasitarti su Jūsų svetainės kūrėju. Išsakyti jam savo poreikius, pagal kuriuose programuotojas galės parekomenduoti...

Publikavimo data: 2014-01-15 21:54

Visų pirma dėl banner’ių sistemos rekomenduočiau pasitarti su Jūsų svetainės kūrėju. Išsakyti jam savo poreikius, pagal kuriuose programuotojas galės parekomenduoti Jums tinkamiausią sistemą. Dažnai turinio valdymo sistemos (TVS) turi specialius papildinius, tad reikėtų pasiteirauti programuotojo galbūt toks papildinys yra sukurtas ir Jūsų naudojamai TVS.
Mūsų klientai, kuriems tenka paruošti serverius banner’inės sistemos talpinimui, dažniausiai renkasi atviro kodo Revive Adserver sistemą (buvęs ir labiau žinomas šios sistemos pavadinimas – OpenX).

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.