...

Kaip padaryti kad Google paieškos sistema rastų mano neseniai startavusį tinklapį?

Žinių bazė

2014.08.07

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Eidmantas Ivanauskas

IT inžinierius

Publikavimo data: 2014-08-07 10:23

Prisijunkite prie „Google Webmaster Tools“ sistemos < https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url> ir į ją įkelkite savo tinklalapio nuorodą. Kai tik į jūsų tinklalapį...

Publikavimo data: 2014-08-07 10:23

Prisijunkite prie „Google Webmaster Tools“ sistemos < https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url> ir į ją įkelkite savo tinklalapio nuorodą. Kai tik į jūsų tinklalapį bus nukreipti „Google“ paieškos serveriai, jis bus indeksuotas „Google“ sistemoje. Indeksavimas gali atsirasti ir automatiškai, jeigu jūsų tinklalapis yra minamas viešojoje erdvėje, tačiau šis procesas užtrunka daug ilgiau. Būkite atidūs, nes „Google“ indeksavimas neužtikrina, kad jūsų tikslinė auditorija matys tinklalapį iš karto, t. y. paieškos viršuje. Deja, kilimo aukštyn proceso kelias kur kas ilgesnis ir sudėtingesnis. Jeigu norite, kad jūsų tinklalapis atsidurtųpaieškų sistemų viršūnėse, jums vertėtų kreiptis į optimizavimo paieškos sistemoms (SEO) specialistus.

Ekspertai

Eidmantas Ivanauskas

Eidmantas Ivanauskas

IT inžinierius

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.