...

Kokią veikos formą pasirinkti mašinų valymui?

Žinių bazė

2014.01.02

Sveiki,noriu užduoti klausima ar geriausiai dirbti su patentu ir kokia jo gali buti kaina dirbciau vienas.
didelis ačiū 🙂

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Karolina Jaraitė

Teisininkė / UAB „Ius viridis“

Publikavimo data: 2014-01-02 21:51

Pažymėtina, kad Jūsų nurodyta veikla galima verstis vykdant individualią veiklą pagal verslo liudijimą.  Jūsų veikla atitinka EVRK 2 klasę 45.20...

Publikavimo data: 2014-01-02 21:51

Pažymėtina, kad Jūsų nurodyta veikla galima verstis vykdant individualią veiklą pagal verslo liudijimą.  Jūsų veikla atitinka EVRK 2 klasę 45.20 “Variklinių transporto priemonių techninė priežiūra ir remontas”, į kurią įeiną variklinių transporto priemonių techninė priežiūra ir remontas: mechaninis remontas, elektrinės įrangos remontas, elektroninių įpurškimo sistemų remontas, einamoji techninė priežiūra, kėbulo remontas, variklinių transporto priemonių dalių remontas, plovimas, poliravimas ir kt., purškimas ir dažymas, priekinių stiklų ir langų remontas, variklinių transporto priemonių sėdynių remontas, padangų ir kamerų remontas, uždėjimas ar pakeitimas,  antikorozinis apdorojimas, dalių ir pagalbinių reikmenų įrengimas ne gamybos proceso metu.

Jūsų nurodytoms veikloms vykdyti nereikalinga licencija ar leidimas, tačiau reikėtų atkreiptį dėmesį į tai, kad Jūsų darbuotojų darbo vietos turi atitikti Lietuvos Darbo kodekse, Lietuvos Respublikos darbuotojų saugos ir sveikatos įstatymo, kitų teisės aktų reikalavimus.

Ekspertai

Karolina Jaraitė

Karolina Jaraitė

Teisininkė / UAB „Ius viridis“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.