...

Kokiu dokumentu reikia norint atidaryti parduotuve

Žinių bazė

2014.04.14

Kokiu dokumentu reikia norint atidaryti parduotuve, kurioje butu prekiaujama naudotais dviraciais, naudotom automobilio padangom. Kiekiai butu dideli.

Temos: , , , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Jurgita Bliznikienė

Teisininkė / „Deloitte“

Publikavimo data: 2014-04-14 19:40

Kaip suprantu iš Jūsų klausimo, Jus domina ne verslo formos pasirinkimo aspektas (t.y. ar parduotuvę atidaryti asmeniškai, ar sudarius jungtinę...

Publikavimo data: 2014-04-14 19:40

Kaip suprantu iš Jūsų klausimo, Jus domina ne verslo formos pasirinkimo aspektas (t.y. ar parduotuvę atidaryti asmeniškai, ar sudarius jungtinę veiklą su partneriu, ar per juridinį asmenį), o konkrečiai, ko reikia pačios parduotuvės atidarymui.

Atsižvelgiant į būsimų prekių asortimentą ir kiekius, parduotuvės veiklos pradžiai svarbu tinkamai susitvarkyti patalpas – Jūsų atveju svarbiausia, kad jos atitiktų priešgaisrinės saugos reikalavimus. Visi parduotuvės darbuotojai turi būti tinkamai instruktuoti priešgaisrinės saugos klausimais ir pasirašyti gaisrinės saugos instruktažų darbo vietoje žurnale.

Sklandžiai tolimesnei parduotuvės veiklai gali būti reikalinga atlikti ir kitus veiksmus (pvz., turėti visus parduodamų prekių įsigijimo dokumentus, įsigyti kasos aparatą, įsiregistruoti PVM mokėtoju, tinkamai tvarkyti prekių atliekas ir pan.).

Ekspertai

Jurgita Bliznikienė

Jurgita Bliznikienė

Teisininkė / „Deloitte“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.