...

El. parduotuvės steigimas Lietuvoje, gyvenant UK

Žinių bazė

2016.01.13

Planuoju atidaryti E. parduotuvę Lietuvoje. Tačiau gyvenu Anglijoje. Anglijoje esu įsiregistravęs individualią veiklą kaip Sole Trader. Kokius duomenis turėčiau nurodyti konktaktų skyriuje svetainėje, kad veikla vykdoma legaliai? Ar yra kokių papildomų reikalavimų mano atveju?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Vytautas Sabalys

Vyresnysis teisininkas / Advokatų kontora „Sorainen“

Publikavimo data: 2016-01-13 17:23

Kadangi veiklą vykdysite kaip Didžiojoje Britanijoje registruotas individualios veiklos subjektas, derėtų įvertinti ir Didžiosios Britanijos teisės aktus. Lietuvos teisės aktų...

Publikavimo data: 2016-01-13 17:23

Kadangi veiklą vykdysite kaip Didžiojoje Britanijoje registruotas individualios veiklos subjektas, derėtų įvertinti ir Didžiosios Britanijos teisės aktus. Lietuvos teisės aktų perspektyvos kontekste visų pirma reiktų atsižvelgti į Lietuvos Respublikos vartotojų teisių apsaugos įstatymą ir susijusius teisės aktus. Kitus teisinius aspektus būtų galima komentuoti konkrečiau žinant e. parduotuvės veiklos ir joje parduodamų prekių pobūdį.

Atkreipiame dėmesį, kad šis atsakymas yra informacinio pobūdžio ir negali būti laikomas advokatų kontoros SORAINEN ar jos teisininko teisine konsultacija.

Ekspertai

Vytautas Sabalys

Vytautas Sabalys

Vyresnysis teisininkas / Advokatų kontora „Sorainen“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.