...

Kokių leidimų reikia, norint rodyti kiną viešoje vietoje?

Žinių bazė

2016.08.01

Kinas po atviru dangumi, viešoje vietoje, Klaipėdos miesto savivaldybėje. Įėjimas būtų mokamas.

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Publikavimo data: 2016-08-01 00:11

Norint Klaipėdos miesto savivaldybės teritorijoje viešoje erdvėje organizuoti nekomercinius ir komercinius  renginius yra būtinas Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus sprendimu...

Publikavimo data: 2016-08-01 00:11

Norint Klaipėdos miesto savivaldybės teritorijoje viešoje erdvėje organizuoti nekomercinius ir komercinius  renginius yra būtinas Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus sprendimu patvirtintos formos dokumentas, leidžiantis organizuoti renginį – leidimas.
Norint gauti leidimą yra teikiamas prašymas, kuriame turi būti pateikta informacija apie renginio organizatorių, atsakingą asmenį, renginio pavadinimą, turinį, formą, laiką, vietą ir kt. Prašymo formos pavyzdį galima gauti atvykus į Klaipėdos miesto savivaldybės administraciją arba savivaldybės interneto tinklalapyje.
Renginių organizatoriams taikomi reikalavimai užtikrinti žmonių bei renginyje naudojamo turto saugumą, palaikyti švarą ir tvarką ir turėti reikiamus leidimus renginyje numatomai veiklai. Kokie leidimai reikalingi priklauso nuo konkrečių renginio sąlygų.
Daugiau informacijos dėl leidimo gavimo galima rasti Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos patvirtintose taisyklėse dėl renginių organizavimo viešojo naudojimo teritorijose.
Svarbu paminėti intelektinės nuosavybės teisių apsaugą – viešas kino filmo rodymas negali būti vykdomas neturint intelektinės nuosavybės teisių turėtojo sutikimo, todėl rekomenduojama iš anksto susitarti dėl atlygio, pasirašyti sutartis ir atlikti kitus būtinus veiksmus.
Atkreipiame dėmesį, kad šis atsakymas yra informacinio pobūdžio ir negali būti laikomas advokatų kontoros „Sorainen“ ar jos teisininko teisine konsultacija.

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.