...

Noriu gaminti telefonų ir kompiuterinės technikos laikiklius.

Žinių bazė

2016.08.15

Nuo ko pradėti gamybą? Gal geriau kreiptis į kokią įmonę, kuri jau gamina panašius daiktus ir jiems duoti savo projekto pavyzdį? Gamintume iš plasmasės, metalo, humid, magneto ir t.t.

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Konstantinas Pečiulis

Vyresnysis konsultantas / Ernst & Young

Publikavimo data: 2016-08-15 04:04

Jeigu ketinama gaminti nedideliais kiekiais, tuomet specialūs leidimai šiai veiklai nėra reikalingi. Tačiau, jeigu ketinama gaminti dideliais kiekiais ir gamybos...

Publikavimo data: 2016-08-15 04:04

Jeigu ketinama gaminti nedideliais kiekiais, tuomet specialūs leidimai šiai veiklai nėra reikalingi. Tačiau, jeigu ketinama gaminti dideliais kiekiais ir gamybos procese susidaro tarša arba atliekos, tuomet reikėtų kreiptis į Regioninį aplinkos apsaugos departamentą dėl taršos integruotos prevencijos ir kontrolės (TIPK) leidimo.

TIPK leidimo išdavimo procedūra skiriasi kiekvienu atveju, todėl siūlome kreiptis į atitinkamą aplinkos apsaugos departamentą. Jų kontaktus rasite čia Aplinkos ministerijos tinklalapyje (http://www.am.lt/VI/index.php#r/210).

Taip pat, savo prekes galite gaminti kitoje įmonėje. Paprasčiausiai reikėtų su įmone pasirašyti susitarimą, pateikti dizainą ir sumokėti už gaminius. Siūlome pasidaryti rinkos analizę ir pasidomėti, kokios įmonės gali pagaminti jūsų prekes. Verta paieškoti gamybos partnerių ir kitose šalyse.

Ekspertai

Konstantinas Pečiulis

Konstantinas Pečiulis

Vyresnysis konsultantas / Ernst & Young

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.