...

Norėčiau renginiuose ir šventėse nuomoti mažus automobilius vaikams.

Žinių bazė

2016.10.04

Nuo ko reikėtų pradėti ir kas labiausiai apsimokėtų verslo liudijimas ar individuali veikla? Kokia galėtų būti vietos nuomos kaina renginiuose ir kokie būtini leidimai?

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Lina Kalinauskaitė

Projektų vadovė / VšĮ Versli Lietuva

Publikavimo data: 2016-10-04 12:29

Kiekviena Lietuvos savivaldybė yra nusistačiusi bendruosius mažmeninės prekybos ir paslaugų teikimo savivaldybės teritorijos viešosiose vietose reikalavimus. Leidimą prekiauti ar teikti...

Publikavimo data: 2016-10-04 12:29

Kiekviena Lietuvos savivaldybė yra nusistačiusi bendruosius mažmeninės prekybos ir paslaugų teikimo savivaldybės teritorijos viešosiose vietose reikalavimus. Leidimą prekiauti ar teikti paslaugas miesto viešosiose vietose išduoda, panaikina Savivaldybės administracijos direktoriaus nustatyta tvarka seniūnijos arba kitas toje savivaldybėje taisyklėse numatytas administratorius. Už leidimo išdavimą mokamas Savivaldybių tarybos sprendimu patvirtintas vietinės rinkliavos mokestis. Šį leidimą gauti gali kreiptis bet kuris fizinis asmuo vykdantis individualią veiklą ar bet kuris Juridinis asmuo. 

Šiai veiklai vykdyti užtenka išsipirkti verslo liudijimą.
Tad pirmiausia išsiimame verslo liudijimą, tuomet kreipiamės į savivaldybę, kurioje planuojama veikla, leidimui gauti. Sėkmės!

Ekspertai

Lina Kalinauskaitė

Lina Kalinauskaitė

Projektų vadovė / VšĮ Versli Lietuva

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.