...

Ar yra koks nors būdas gauti pažymą gaminti konditerinius gaminius (ilgo išsilaikymo, sausi produktai, be kremo) namuose?

Žinių bazė

2016.10.13

Ar apskritai yra įmanoma gaminti namuose? Galbūt VMVT turi kokių nors išimčių? Neteisinga, jog taip žlugdomas smulkusis verslas, nes dauguma didelių kepyklų pažeidžia daugiau reikalavimų nei gaminant namuose.

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Lina Kalinauskaitė

Projektų vadovė / VšĮ Versli Lietuva

Publikavimo data: 2016-10-13 19:11

Norėdami užsiimti konditerinių produktų gamyba, turite gauti Maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimą, vienas iš reikalavimų, norint gauti šį pažymėjimą yra...

Publikavimo data: 2016-10-13 19:11

Norėdami užsiimti konditerinių produktų gamyba, turite gauti Maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimą, vienas iš reikalavimų, norint gauti šį pažymėjimą yra keliamas patalpoms, kuriose bus vykdoma ši gamybinė veikla, o būtent šios patalpos turi būti gamybinės, komercinės paskirties. Atvejai, kuomet gali būti naudojamos gyvenamosios patalpos komercinėje veikloje yra apibrėžtos Statinio (jo patalpų) naudojimo ne pagal paskirtį atvejų ir tvarkos apraše, patvirtintame Lietuvos Respublikos Vyriausybės
2011 m. spalio 12 d. nutarimu Nr. 1178. Tad Jūsų atveju, Jūs turėtumėte pakeisti patalpų, kuriose yra planuojam vykdyti ši veikla paskirtį. Apie patalpų paskirties keitimą visą reikiamą informaciją rasite štai čia.

Ekspertai

Lina Kalinauskaitė

Lina Kalinauskaitė

Projektų vadovė / VšĮ Versli Lietuva

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.