...

Noriu pradėti vykdyti mobilų automobilių plovimą pagal klientų iškvietimus į jų namus ar ofisą. Kokią veiklos rūšį rekomenduotumėte rinktis ar veiklą vykdyti pagal pažymą, ar įsigijus verslo liudijimą?

Žinių bazė

2017.01.11

Mobile Car Wash. Tai būtų autobusiukas, kuriame įrengta garinė itališka plovimo įranga. Paslaugas atliktume pagal iškvietimą, tai būtų cheminis valymas ir visas auto plovimas. Kokią verslo rūšį rekomenduotumėte rinktis? Ir gal galite pasidalinti savo mintimis daugiau apie tai?

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Konstantinas Pečiulis

Vyresnysis konsultantas / Ernst & Young

Publikavimo data: 2017-01-11 13:01

Tokiai veiklai rekomenduojame steigti juridinį asmenį. Daugiau apie verslo formas rasite Versli Lietuva puslapyje. Jei neplanuojate plovimo metu naudoti muilo, valiklių...

Publikavimo data: 2017-01-11 13:01

Tokiai veiklai rekomenduojame steigti juridinį asmenį. Daugiau apie verslo formas rasite Versli Lietuva puslapyje.
Jei neplanuojate plovimo metu naudoti muilo, valiklių ar kitų cheminių medžiagų, tuomet specialių leidimų nereikia. Tačiau jei ketinate naudoti tokias medžiagas, tuomet turite kreiptis į Aplinkos apsaugos agentūrą, Poveikio aplinkai vertinimo departamentą su išsamiu savo planuojamos veiklos aprašymu (kokias priemones planuojate naudoti, kur keliaus nuotekos ir pan.), tada Aplinkos apsaugos agentūra Jums galės atsakyti ar reikalinga papildomai vertinti poveikį aplinkai ar imtis tam tikrų veiksmų dėl atliekų šalinimo.
Taip pat noriu pasidalinti kitų patirtimi. Mūsų klientai, kurie planavo panašaus pobūdžio verslą, jo nepradėjo dėl to, kad negavo leidimo veikti didžiųjų prekybos centrų teritorijoje (tokiu atveju teritorija privati ir reikia gauti leidimą iš žemės savininko). Siūlome iš karto įvertinti šias galimas kliūtis bei pasirengti strategiją ir alternatyvas.

Ekspertai

Konstantinas Pečiulis

Konstantinas Pečiulis

Vyresnysis konsultantas / Ernst & Young

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.