...

Ar reikia papildomų leidimų atsidarant internetinę parduotuvę, kuomet jau turiu atsidaręs tikrą parduotuvę?

Žinių bazė

2017.08.07

Jau turime mažą parduotuvėlę savam miestelyje, norėtume atsidaryti ir internetinę parduotuvę. Ar tam reikalinga igyti kažkokius papildomus leidimus, ar tiesiog sukurti svetainę ir tiek?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Živilė Baušienė

Projektų vadovė / VšĮ Versli Lietuva

Publikavimo data: 2017-08-07 19:15

Kokie reikalavimai keliami turint parduotuvę ir norint atidaryti internetinę, priklauso nuo to, kuo planuojate prekiauti. Jei savo parduotuvėje prekiaujate maisto...

Publikavimo data: 2017-08-07 19:15

Kokie reikalavimai keliami turint parduotuvę ir norint atidaryti internetinę, priklauso nuo to, kuo planuojate prekiauti. Jei savo parduotuvėje prekiaujate maisto produktais ir turite Maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimą, išduotą Teritorinės maisto ir veterinarijos tarnybos, norint užsiimti maisto prekyba internetu, toje pačioje Tarnyboje Jums reikės registruotis maisto tvarkytoju.
Vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos 31 straipsniu, internetinių parduotuvių steigėjai privalo pranešti Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (toliau – VDAI) apie asmens duomenų tvarkymą automatiniu būdu. VDAI duomenų valdytojus registruoja Asmens duomenų valdytojų valstybės registre. Daugiau informacijos apie tai rasite VDAI portale.

Ekspertai

Živilė Baušienė

Živilė Baušienė

Projektų vadovė / VšĮ Versli Lietuva

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.