...

Įrankių gamyba ir saugus eksportas

Žinių bazė

2019.06.03

Užsiimame gamyba, gaminame tam tikrus įrankius, kurių pagalba efektyviai galima atidaryti spec. užraktus. Derinamės dėl didelio kiekio eksporto. Tačiau kaip dar užtikrinti, kad tas įrankis bus naudojamas, kaip nurodyta instrukcijoje? Kad nepadarys žalos tiems, kas jį naudos, jei neteisingai naudos?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Giedrius Čiurinskas

Generalinis direktorius / „Colemont“

Premium

Publikavimo data: 2019-11-13 01:04

Rekomenduotumėme dar kartą peržiūrėti instrukcijas, gal net įtraukti trečiąją šalį, kuri galėtų profesionaliai patarti kaip instrukcijas galima patobulinti. Taip pat...

Publikavimo data: 2019-11-13 01:04

Rekomenduotumėme dar kartą peržiūrėti instrukcijas, gal net įtraukti trečiąją šalį, kuri galėtų profesionaliai patarti kaip instrukcijas galima patobulinti.
Taip pat minėtas rizikas būtų galima apdrausti Bendrosios civilinės atsakomybės draudimu.
Bendrosios civilinės atsakomybės draudimas atlygina nuostolius kai pagamintas/parduotas produktas į rinką, padaro  žala trečiųjų asmenų turtui ar sveikatai ir dėl to kyla gamintojo atsakomybė.
Rekomenduotina draudimo suma - ne mažesnė kaip 1.000.000 EUR.
Draudikai norėdami paskaičiuoti draudimo įmoką reikalauja šios informacijos: produkto aprašymo (ar jis yra sertifikuotas, ar atitinka kokį nors standartą), planuojamos apyvartos, į kokias valstybes eksportuojate (% kiek į kiekvieną valstybę), žalų istorijos.

Ekspertai

Giedrius Čiurinskas

Giedrius Čiurinskas

Generalinis direktorius / „Colemont“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.