...

Noriu atidaryti naują krepšinio mokyklą. Kaip ir nuo ko pradėti? Kaip įsitvirtinti?

Žinių bazė

2015.09.04

Detalių daug nėra. Milžiniškas noras kuris veda mane tai padaryti. Bet nežinau nuo ko pradėti. Gal kokių svarbių patarimų galit pateikti? Tikrai būsiu dėkingas.

Temos: , , , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Arvydas Strumskis

Vadovaujantysis partneris / „Verslo angelų fondas I“

Premium

Publikavimo data: 2015-09-04 12:13

Siūlyčiau pradėti nuo to, kad gerai susipažinti su krepšinio mokyklos veikla. Įsidarbinkit kurioje nors mokykloje, Vilniuje žinau bent tris krepšinio...

Publikavimo data: 2015-09-04 12:13

Siūlyčiau pradėti nuo to, kad gerai susipažinti su krepšinio mokyklos veikla. Įsidarbinkit kurioje nors mokykloje, Vilniuje žinau bent tris krepšinio mokyklas. Pamatysit kaip atrodo veikla. Dažnai mes turime daug iliuzijų, kad kai tik “atidarysiu, pasaulis apsivers”. Nebūna taip. Reikia ilgų metų darbo, kad būtų pasiekti rezultatai. Atidaryti nėra didelis uždavinys. Dvidešimt metų nuosekliai dirbti, atiduodant jėgas ir pinigus, čia yra sudėtingiausias uždavinys. Nedaug žmonių sugeba nuosekliai dirbti ir baigti pradėtus darbus, nepaisant kliūčiu.

Ekspertai

Arvydas Strumskis

Arvydas Strumskis

Vadovaujantysis partneris / „Verslo angelų fondas I“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.