...

Krovinių gabenimas po Europą

Žinių bazė

2015.06.11

Sveiki, norėčiau išsiaiškinti nuo ko pradėti ir ar galiu gauti finansavimą krovinių gabenimui? Ar galiu gauti paskolą pradėti tokiam verslui? Kokių dokumentų reikia? Savų santaupų neturiu, esu dirbantis. Ar reikia steigti UAB? Firma būtų Panevėžyje. Norėčau įsigyti 2 mikroautobusus ir gabenti krovinius bei žmones Anglijos ir Norvegijos kryptimis.
Ačiū už laiką ir atsakymą.

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Publikavimo data: 2015-06-11 16:18

„Swedbank“ teikia paskolas naujam verslui (juridinį statusą turintiems asmenims, vykdantiems veiklą iki 24 mėn.) su sąlyga, kad pagrindinis akcininkas (šiuo...

Publikavimo data: 2015-06-11 16:18

„Swedbank“ teikia paskolas naujam verslui (juridinį statusą turintiems asmenims, vykdantiems veiklą iki 24 mėn.) su sąlyga, kad pagrindinis akcininkas (šiuo atveju – Jūs) laiduotų už paskolą iki 10 000 eurų. Jei pageidaujama didesnės sumos – iki 100 000 Eur, – būtina įkeisti nekilnojamąjį turtą, kilnojamąjį turtą ar pateikti INVEGA garantiją. Svarbi  banko finansavimo sąlyga yra ir ta, kad klientas į verslą investuotų ir  nuosavas lėšas.

Daugiau informacijos apie paskolas, sąlygas, reikalingus dokumentus rasite čia: https://ib.swedbank.lt/business/finance?language=LIT . Susisiekite su „Swedbank“ verslo konsultantu tel. 1633 išsamesnei konsultacijai.

Ekspertai

Laurynas Dailydė

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.