...

Ar galima kokia nors ES parama naujam sporto klubui?

Žinių bazė

2015.08.01

Turiu idėją atidaryti sporto klubą. Patalpos regis yra nusižiūrėros. Bėda ta, kad reiktų paramos susiperkant treniruoklius ir tvarkant patalpas, reklamuojant. Ar galima ES paramos programa, ar kokios kitos lengvatos naujam tokio tipo verslui?

Temos: , , , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Inga Beiliūnienė

Priemonių valdymo skyriaus vadovė / UAB „Investicijų ir verslo garantijos“

Publikavimo data: 2015-08-01 16:36

Rekomenduojame jums pasinaudoti viena iš priimtiniausių jums INVEGOS administruojamų priemonių: paskolomis iš Verslumo skatinimo fondo arba Atviro kreditų fondo, taip...

Publikavimo data: 2015-08-01 16:36

Rekomenduojame jums pasinaudoti viena iš priimtiniausių jums INVEGOS administruojamų priemonių: paskolomis iš Verslumo skatinimo fondo arba Atviro kreditų fondo, taip pat pasinaudojus Pasidalintos rizikos paskolomis. Be to, galima imti paskolą su INVEGOS garantija, kuri atstoja dalį prašomo užstato, iš jums artimiausios kredito įstaigos ar lizingo bendrovės. Taip pat pasirašę kreditavimo sutartį su kredito įstaiga, jūs galite gauti ir dalinį palūkanų kompensavimą. Tam jūs turėsite užpildyti prašymą iš dalies kompensuoti palūkanas ir pristatyti jį INVEGAI.

Ekspertai

Inga Beiliūnienė

Inga Beiliūnienė

Priemonių valdymo skyriaus vadovė / UAB „Investicijų ir verslo garantijos“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.