...

Dėl mokyklos sporto aikštelės įrengimo.

Žinių bazė

2015.09.10

Turiu sumanymą – idėją, mokyklos sporto aiskštelės atnaujimui, kuri skatintų vaikų judėjimą, sportą, sveiką gyvenseną. Didžiausia investicija būtų – infrastruktūra. T.y. reikia atnaujinti krepšinio aikštelę kieme, įrengti futbolo bei kvadrato žaidimų aikšteles ir pan. Norėjau paklausti, ar parašius atitinkamą projektą, galima gauti lėšų iš Europos Sąjungos šiai infrastruktūros investicijai?

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Inga Beiliūnienė

Priemonių valdymo skyriaus vadovė / UAB „Investicijų ir verslo garantijos“

Publikavimo data: 2015-09-10 08:58

Norint gauti finansavimą per INVEGOS administruojamas priemones, reikia užsiimti konkrečiu verslu arba, kitaip tariant, būti smulkiojo ir vidutinio verslo subjektu,...

Publikavimo data: 2015-09-10 08:58

Norint gauti finansavimą per INVEGOS administruojamas priemones, reikia užsiimti konkrečiu verslu arba, kitaip tariant, būti smulkiojo ir vidutinio verslo subjektu, kaip tai aprašyta Smulkiojo ir vidutinio verslo plėtros įstatyme. Jeigu esate fizinis asmuo, taip pat turėtumėte turėti verslo liudijimą, leidžiantį jums užsiimti ūkine komercine veikla.

Ekspertai

Inga Beiliūnienė

Inga Beiliūnienė

Priemonių valdymo skyriaus vadovė / UAB „Investicijų ir verslo garantijos“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.