...

Ar galima gauti paskolą neturint savo turto?

Žinių bazė

2016.08.03

Noriu įsteigti mažąją bendriją, bet turiu tik verslo planą. Neturiu asmeninių lėšų ar turto. Ar paminklų gamybos verslui būtų įmanoma tokia paskola?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Publikavimo data: 2016-08-03 18:31

Pradžioje Jums užtektų susisiekti su „Swedbank“ verslo konsultantais, paskambinus trumpuoju telefono numeriu 1633. Dalį svarbių klausimų apie esmines verslo plano...

Publikavimo data: 2016-08-03 18:31

Pradžioje Jums užtektų susisiekti su „Swedbank“ verslo konsultantais, paskambinus trumpuoju telefono numeriu 1633. Dalį svarbių klausimų apie esmines verslo plano dalis Jums reikės atsakyti telefonu – srities pasirinkimo priežastis (gal dirbote panašų samdomą darbą praeityje), verslui reikalingą paskolos sumą, jos trumpą pagrindimą, verslo geografinės dalies pasirinkimą, trumpą veiklos išskirtinumą. Tikėta, kad toks verslas galėtų pretenduoti į įvairias verslo garantijų formas, todėl neatmestume galimybės, kad yra tam tikra sėkmės tikimybė pradėti tokį verslą nedidele apimtimi be pirminių asmeninių lėšų ar turto.

Ekspertai

Laurynas Dailydė

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.