...

Prekyba laimingų vištų kiaušiniais

Žinių bazė

2016.02.16

Prekiauju naminiais kiaušiniais, noriu plėstis ir įregistruoti ūkį, bet pradžiai reikia pinigų, kad galėčiau pasiruošti patalpas kiaušinių rūšiavimui ir laikymui. Reikalingos patalpos dėdeklėms vištoms plėstis, tada galiu įregistruoti ūkį. Dabar dirbu su ūkininko pažymejimu. Kur galėčiau kreiptis dėl ūkio finansavimo?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Erika Viltrakienė

Kaimo plėtros ir žuvininkystės programų departamento direktorė / Nacionalinė mokėjimo agentūra

Publikavimo data: 2016-02-16 13:59

Ūkinių gyvūnų auginimui, savo valdoje pagamintų produktų apdorojimui ir tiekimui į rinką parama gali būti teikiama pagal Lietuvos kaimo plėtros...

Publikavimo data: 2016-02-16 13:59

Ūkinių gyvūnų auginimui, savo valdoje pagamintų produktų apdorojimui ir tiekimui į rinką parama gali būti teikiama pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programos priemones „Ūkio ir verslo plėtra“ veiklos sritį „Parama jaunųjų ūkininkų įsikūrimui“. Pareiškėjų tinkamumo reikalavimai, jų įsipareigojimai, tinkamų investicijų sąrašai, galimas paramos dydis ir kitos sąlygos paramai gauti yra nustatyti Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programos veiklos srities „Parama jaunųjų ūkininkų įsikūrimui“ įgyvendinimo taisyklėse, patvirtintose Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2015 m. kovo 24 d. įsakymu Nr. 3D-211 (Taisyklės), kurias galite rasti ir su jomis su susipažinti Nacionalinės mokėjimo agentūros interneto svetainėje www.nma.lt. Pareiškėjas turi pateikti Nacionalinei mokėjimo agentūrai užpildytą paraišką (Taisyklių 1 priedas) ir verslo planą (Taisyklių 2 priedas) bei juose nurodytus papildomus dokumentus.

Paramos paraiškų pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programos priemones priėmimo 2016 metais grafike paraiškų pagal veiklos sritį „Parama jaunųjų ūkininkų įsikūrimui“ priėmimo laikotarpis numatytas nuo š. m. 2016 m. liepos 1 d. iki š. m. liepos 29 d.

Ekspertai

Erika Viltrakienė

Erika Viltrakienė

Kaimo plėtros ir žuvininkystės programų departamento direktorė / Nacionalinė mokėjimo agentūra

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.