...

Kokios finansavimo galimybės steigiant MB?

Žinių bazė

2016.03.23

Turiu idėjų, tačiau neturiu pradinio kapitalo, ar yra kokių galimybių gauti paskolą? Paskola nedidelė – iki 1000 eurų. Nekalbu apie greituosius kreditus, o apie normalią paskolą su nedidelėmis palūkanomis.

Temos: , , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Publikavimo data: 2016-03-23 22:15

Tokio dydžio paskolos atitinka fizinių asmenų kreditavimo kriterijus, todėl norint išbandyti verslo idėją, pradžioje galima pasiskolinti ir privataus asmens vardu....

Publikavimo data: 2016-03-23 22:15

Tokio dydžio paskolos atitinka fizinių asmenų kreditavimo kriterijus, todėl norint išbandyti verslo idėją, pradžioje galima pasiskolinti ir privataus asmens vardu. Nedidelių paskolų išdavimo procesas yra artimas vidutinių paskolų išdavimo procesui, todėl bankai suteikdami tokio dydžio paskolas patiria fiksuotus kaštus, dėl ko palūkanos savo dydžiu yra artimos kredito kortelių palūkanų normoms. Ateityje nusprendus didinti paskolą, palūkanos būtų peržiūrėtos ir atitiktų Jūsų pirminius lūkesčius.

Ekspertai

Laurynas Dailydė

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.