...

Finansavimas interjero detalių parduotuvei

Žinių bazė

2016.04.18

Noriu atidaryti Vilniuje interjero detalių ir prekių skirtų virtuvei parduotuvę bei elektroninę parduotuvę. Turiu jau atsakymus iš būsimų tiekėjų, kurie yra labai gerai žinomi pasaulyje ir nėra labai prabangūs. Reikia pradinio kapitalo patalpų nuomai, pirmiems užsakymams, e-parduotuvės sukūrimui, manau startuoti galima būtų su 10000 €. Darbuotojų kol kas nesamdysiu – dirbsiu pats.

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Publikavimo data: 2016-04-18 21:59

Norint kurti prekybos verslą, svarbus ne tik prekių asortimentas, tiekėjų atsiskaitymo sąlygos, bet ir rinkos niša, pirkėjų radimas, jų pirkimo...

Publikavimo data: 2016-04-18 21:59

Norint kurti prekybos verslą, svarbus ne tik prekių asortimentas, tiekėjų atsiskaitymo sąlygos, bet ir rinkos niša, pirkėjų radimas, jų pirkimo potencialas. Vilniuje yra nemažai tokio tipo parduotuvių, didžioji dalis jų pardavimų priklauso nuo glaudžių santykių su interjero dizaineriais, nuolatinio darbo su jais. Prieš verslo kūrimą Jums daugiau dėmesio reikėtų skirti rinkos analizei, esamų prekių ir jų kainų palyginimui, kad geriau suprastumėte savo verslo riziką. Šiame segmente pigesnė kaina nebūtinai lemia užsakymų garantą.

Ekspertai

Laurynas Dailydė

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.