...

Noriu pradėti akmens laiptų, virtuvės stalviršių, bei vonios apdailos gamybą.

Žinių bazė

2016.07.23

Norėčiau pasiteirauti apie paramos ar paskolos gavimą, pastato staklių pirkimui. Kadangi tai vykdyčiau miestelio vietovėje, sukurčiau apie penkias darbo vietas. Be to, turiu partnerį, kuris verčiasi paminklų gamyba, jis pasidalins technologijomis bei ryšiais. Medžiagas reiktų siųstis iš kitų šalių, arba pirkti iš Lietuvos perpardavinėtojų. Beje patalpos yra buvusios akmens pjovimo dirbtuvės kurios yra parduodamos, su daline įranga. Tai norėčiau sužinoti apie mano galimybęs gauti pradinį kapitalą pradėti verslui. Verslas bus vykdomas Klaipėdos regione.

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Publikavimo data: 2016-07-23 14:27

Norint įvertinti galimybes gauti verslo finansavimą reikia gerokai daugiau informacijos apie planuojamą verslą, todėl rekomenduotumėm susitikti su VšĮ „Versli Lietuva“...

Publikavimo data: 2016-07-23 14:27

Norint įvertinti galimybes gauti verslo finansavimą reikia gerokai daugiau informacijos apie planuojamą verslą, todėl rekomenduotumėm susitikti su VšĮ „Versli Lietuva“ konsultantais, kurie padės įsivertinti verslo potencialą ir finansavimo prisitraukimo galimybes.

Bendrai kalbant apie verslo pradžios finansavimą, siūlome pasidomėti Europos sąjungos struktūrinių fondų priemonėmis verslui ir kokie yra galiojantys kvietimai, tinkami verslo pradžios finansavimui. Daugiau informacijos apie ES fondus rasite http://www.esinvesticijos.lt/lt/aktuali-informacija-verslui.

Ekspertai

Linas Armalys

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.