...

Noriu atidaryti firminę apatinio trikotažo parduotuvę. Turime nuosavas 50kv.m patalpas miesto centre.

Žinių bazė

2016.07.24

Ar bankas skolintų verslui pradėti 15000eur? Aš šeimoje viena esu dirbanti, pajamos į rankas 360 eur. Sutuoktinis nekilnojamojo turto nesutinka užstatyti bankui.

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Publikavimo data: 2016-07-24 13:29

Norint skolintis tokios apimties paskolą sutuoktinio turto užstatyti nebūtina, ypač jei jo vertė daug didesnė nei paskola. Jums vertėtų pasidomėti...

Publikavimo data: 2016-07-24 13:29

Norint skolintis tokios apimties paskolą sutuoktinio turto užstatyti nebūtina, ypač jei jo vertė daug didesnė nei paskola. Jums vertėtų pasidomėti verslo garantijų fondų sąlygomis ir tą galima atlikti „Swedbank“. Užstatu galėtų būti ir asmenins laidavimas (Jūsų pajamų, deja, tokiai paskolai garantuoti neužtektų), bet sutuoktinio laidavimas, jei atitiktų reikalavimus, galėtų būti. Pats faktas, kad verslas būtų vykdomas nuosavose patalpose ir Jums nebūtų patalpų nuomos kaštų, didina galimybes paskolai gauti. Iš esmės Jums labai padėtų nedidelis verslo planas, kuriame galėtumėte nuodugniau pasverti tokio verslo ekonominius scenarijus, paskolos aptarnavimo galimybes ir turto, panaudoto šioje veikloje, grąžą.

Ekspertai

Laurynas Dailydė

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.