...

Paskola pradėti verslui

Žinių bazė

2016.08.23

Norėčiau būti vienos, pasauliniu mastu žinomos kompanijos, kuri užsiima kosmetikos plaukams gamyba, atstovė Baltijos šalyse. Tam, kad tai pradėčiau, turiu užsisakyti prekių už 10000eu. Prekes gaučiau su 50% nuolaida, todėl jų gaučiau dvigubai daugiau. Kadangi būčiau vienintelė atstovė baltijos šalyse, visi, norintys įsigyti kosmetikos, turėtų kreiptis tiesiogiai į mane. Manau, kad investicija atsipirktų ir pelnas yra garantuotas, nes ši kosmetika yra tikrai populiari. Norėčiau sužinoti, ar įmanoma gauti paskolą tokiam tikslui įgyvendinti?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Publikavimo data: 2016-08-23 17:49

Pradžioje reiktų išbandyti prekybą daug mažesniu mastu tam, kad patikrintumėt šios prekės galimybes vietinėje rinkoje. Jūsų įsivaizdavimas dėl kainos ir...

Publikavimo data: 2016-08-23 17:49

Pradžioje reiktų išbandyti prekybą daug mažesniu mastu tam, kad patikrintumėt šios prekės galimybes vietinėje rinkoje. Jūsų įsivaizdavimas dėl kainos ir prekės populiarumas rinkoje gali skirtis daugiau nei nuolaida gaunama iš tiekėjo. Įvedant naują prekę į rinką, ypač kai nėra galimybių tą pačią prekę gauti greitai kitur, kaina nėra pats svarbiausias elementas. Daug svarbesnės yra tos prekės savybės ir palyginimas tarp analogiškų prekių. Tik jaučiant, kad prekė paklausi, ir turint bent keletą pastovių klientų būtų protinga užsiimti platesne šios prekės prekyba.

Ekspertai

Laurynas Dailydė

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.