...

Ar galima gauti finansavimą atsidaryti internetinei parduotuvei?

Žinių bazė

2016.10.17

Jau padaryta pusė darbo tik pritrūkau finansavimo baigti internetinę parduotuvę. Ar yra variantų gauti finansavimą be didžiulių procentų?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Publikavimo data: 2016-10-17 11:50

Viskas priklauso nuo poreikio sumos. Jei suma nedidelė, įmanoma teirautis vartojamosios paskolos kaip fiziniam asmeniui. Palūkanos vartojamose paskolose, kaip taisyklė,...

Publikavimo data: 2016-10-17 11:50

Viskas priklauso nuo poreikio sumos. Jei suma nedidelė, įmanoma teirautis vartojamosios paskolos kaip fiziniam asmeniui. Palūkanos vartojamose paskolose, kaip taisyklė, yra didesnės, tačiau absoliuti sumokėtų palūkanų suma iš esmės įtakos srautams nekelia. Taip pat reiktų įvertinti, ar Jūs iki galo teisingai pasvėrėte investiciją, jei tik jai įpusėjus, Jūs jau susidūrėte su papildomo finansavimo poreikiu. Galbūt dalį reikalingų lėšų Jūs panaudojote ne pagal paskirtį, o gal susidūrėte su neplanuotomis išlaidomis? Tokias problemas galima numatyti turint elementarų verslo planą. Todėl prieš priimant bet kokį sprendimą dėl tolimesnių investicijų ar paskolų, siūlau dar kartą pasverti visos investicijos mąstą, ekonominę analizę bei atsiperkamumą.

Ekspertai

Laurynas Dailydė

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.