...

Noriu atidaryti savo remonto dirbtuves

Žinių bazė

2017.01.08

Noriu atidaryti savo remonto dirbtuves (konkrečiau kėbulų remonto). Patirties yra, seniau tai dariau ir turėjau idv. veiklos pažymėjimą, bet patalpos buvo per mažos ir emigravau į užsienį. Šiuo metu turiu nusipirkęs visą reikalingą įrangą, turiu vietą, noriu statyti nuosavas patalpas šiam verslui, bet neturiu tiek pinigų. Ar įmanoma gauti tam paskolą ar finansavimą? Esu girdėjas apie ES paskolas jaunam žmogui iki 29 m. verslui kurti (man 23 m.).

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Publikavimo data: 2017-01-08 10:53

Taip, toks instrumentas yra. Siūlyčiau Jums kreiptis į teritorinę darbo biržą, per kurią minėtas užimtumo skatinimo finansavimas yra teikiamas. Darbo...

Publikavimo data: 2017-01-08 10:53

Taip, toks instrumentas yra. Siūlyčiau Jums kreiptis į teritorinę darbo biržą, per kurią minėtas užimtumo skatinimo finansavimas yra teikiamas. Darbo biržos finansavimas yra teikiamas labai palankiomis sąlygomis, tačiau turi apribojimų lėšų panaudojimui. Bet kuriuo atveju, labai naudinga priemonė jauniems verslininkams.

Ekspertai

Linas Armalys

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.