...

Noriu atidaryti drabužių parduotuvę. Kaip gauti finansavimą?

Žinių bazė

2017.02.21

Pildysiu prašymą savivaldybėje, kad gauti vietą statyti laikinam statiniui (prekybiniam konteineriui), kuriame ir noriu atidaryti rūbų parduotuvę. Įdomu ar būtų galimą gauti finansavimą?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Publikavimo data: 2017-02-21 10:20

Norint atsakyti į Jūsų klausimą, reikia nuodugniau panagrinėti Jūsų verslo idėją. Visų pirma, kokiame mieste planuojate šį verslą – didmiestyje,...

Publikavimo data: 2017-02-21 10:20

Norint atsakyti į Jūsų klausimą, reikia nuodugniau panagrinėti Jūsų verslo idėją. Visų pirma, kokiame mieste planuojate šį verslą – didmiestyje, regione ar kurortiniame mieste? Nuo to priklausys, kiek Jūsų verslas bus sezoninis, kaip galėsite užpildyti likusį prekybinį laiką. Prekybinio verslo ypatybės, į kurias reikia atkreipti dėmesį – prekių asortimentas, pirkėjų tikslinė grupė, parduotuvės fizinė vieta ir pan. Reikalingos pirminės investicijos – leidimai, konteinerio įsigijimas/įrengimas/paruošimas, darbuotojų paieška. Jei Jūsų verslo idėja nuosekli ir logiška, dalies finansavimo tikėtis galima. Tačiau pirmiausia siūlyčiau pasiskaičiuoti, kiek realu ir ekonomiška pradėti nuo fizinės parduotuvės kūrimo. Verslo pradžioje daug mažiau lėšų reikia kuriant elektroninę parduotuvę.

Ekspertai

Laurynas Dailydė

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.