...

Paskola kaimo turizmo statyboms

Žinių bazė

2017.03.21

Turiu žemės sklypą ir idėja kaimo turizmas, pobuvių salė ir pirtis. Ar įmanoma paskola iš banko statyboms? Kokį procentą pinigų turėčiau turėti? Ar reikia bankui įkeičiamo turto?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Publikavimo data: 2017-03-21 09:32

Kaimo turizmo verslui pradėti reikia nuodugnaus verslo plano. Turite kaip įmanoma realiau įvertinti investicijų mąstą ir realų galimą užimtumą to...

Publikavimo data: 2017-03-21 09:32

Kaimo turizmo verslui pradėti reikia nuodugnaus verslo plano. Turite kaip įmanoma realiau įvertinti investicijų mąstą ir realų galimą užimtumą to verslo vystymui. Kaip taisyklė, tokiam verslui bankai reikalauja 30-40% nuosavų lėšų statyboms. Žemės sklypo nuosavybė yra privalumas, bet turite įvertinti ir jo geografinės vietos patrauklumą. Imant investicinę paskolą bankai, kaip taisyklė, reikalauja įkeisti turtą, kuriame yra daromos investicijos. Žemės sklypas, kaip sudėtinė turto dalis, taip pat patenka į banko užstato apibrėžimą.

Ekspertai

Laurynas Dailydė

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.