...

Noriu pradėti veiklą susijusią su vaikų užimtumu

Žinių bazė

2017.04.02

Noriu pradėti veiklą susijusią su vaikų užimtumu (gimtadieniai, įvairios šventės, net gi auklės valandos su personažu ir pan). Turto ir santaupų neturiu. Man 25m. Kokie turėtų būti mano pirmieji žingsniai gauti paskolai ar pradedant plėtoti šią mintį? Reikalingas finansavimas įrangos, priemonių, kostiumų, dekoracijų ir pan. įsigijimui.

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Publikavimo data: 2017-04-02 00:24

Pastebime, kad gimtadienių švenčių organizavimo verslas šiuo metu ypač suaktyvėjo. Rinkoje siūloma labai daug įvairių alternatyvų, pradedant žaidimų kambariais ir...

Publikavimo data: 2017-04-02 00:24

Pastebime, kad gimtadienių švenčių organizavimo verslas šiuo metu ypač suaktyvėjo. Rinkoje siūloma labai daug įvairių alternatyvų, pradedant žaidimų kambariais ir baigiant atvažiuojamaisiais renginiais netgi turint papildomą įrangą. Norint sėkmingai dirbti šioje srityje, Jums reikėtų detaliau panagrinėti rinkos alternatyvas tam, kad išsigrynintumėte realų rinkos poreikį bei matytumėte savo išskirtinumą. Pradėti šį verslą galima ir be didelių investicijų. Jūsų mintis apie auklės valandas su personažu neturėtų reikalauti didelių piniginių lėšų. Pabandę ir gavę rekomendacijų, galėsite didinti veiklos apimtis, ir tai turėtų generuoti reikiamą kiekį lėšų dekoracijoms. Apie paskolas įrangai siūlyčiau galvoti tik pačioje pabaigoje, kai matysite, kiek sėkmingas yra Jūsų verslas, kiek tos papildomos investicijos Jums atsipirks, ir ar jos tikrai būtinos.

Ekspertai

Laurynas Dailydė

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.