...

Noriu atidaryti vaikų žaidimų kambarį, ar galima gauti dalinį finansavimą?

Žinių bazė

2017.07.10

Norėčiau atidaryti vaikų vidaus žaidimo kambarį- pasaulį, miestelyje, kuriame tokios paslaugos niekas neteikia. Čia būtų galima švęsti vaikų gimtadienius, apsilankyti paprastomis dienomis, būtų atskira maža teritorija vaikams iki 2 metukų ir didelė teritorija su batutais, karstymusi didesniems vaikučiams. Ar būtų įmanoma gauti finansavimą, dalinį ar pilną? Arba gal būtų įmanoma bent paprašyti savivaldybės patalpų?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Publikavimo data: 2017-07-10 18:15

Gimtadienių švenčių organizavimo verslas šiuo metu ypač suaktyvėjo. Rinkoje siūloma labai daug įvairių alternatyvų, pradedant žaidimų kambariais ir baigiant atvažiuojamaisiais...

Publikavimo data: 2017-07-10 18:15

Gimtadienių švenčių organizavimo verslas šiuo metu ypač suaktyvėjo. Rinkoje siūloma labai daug įvairių alternatyvų, pradedant žaidimų kambariais ir baigiant atvažiuojamaisiais renginiais su arba be įrangos. Norint sėkmingai dirbti šioje nišoje, jums reikėtų detaliau panagrinėti rinkos alternatyvas tam, kad išsigrynintumėte realų rinkos poreikį bei matytumėte savo išskirtinumą. Savivaldybės pagalba yra įmanoma, bet tai priklauso nuo konkrečios savivaldybės galimybių, lūkesčių ir tarpusavio derybų. Bet kokiu atveju patalpų skyrimas bus ir tam tikras įsipareigojimas, susijęs su naudojimu pagal paskirtį, saugojimu ir priežiūra. Jei verslo planas bus nuoseklus, investicijų apimtys pamatuotos, tokiam tikslui tikėtis dalinio banko finansavimo yra realu.

Ekspertai

Laurynas Dailydė

Laurynas Dailydė

Verslo finansavimo sprendimų skyriaus vadovas / „Swedbank“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.