...

Ar įmanomas visiškas finansavimas naujam verslui?

Žinių bazė

2017.12.23

Turiu verslo idėją kurios trūksta mano pasirinktame mieste. Ar įmanomas visiškas finansavimas naujam verslui, kur kreiptis, nuo ko pradėti?
Yra paskaičiuotas pelningumas, investicinės grąžos laikotarpis, sąnaudų kaštai. Idėjos įgyvendinimui reikalingi ∼180000€-200000€
Esu radęs puikią vietą verslui.

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Publikavimo data: 2017-12-23 17:13

Visiškas verslo finansavimas įmanomas, tačiau į nulinės stadijos verslą iš privataus verslo pusės bus linkę investuoti tik verslo angelai arba...

Publikavimo data: 2017-12-23 17:13

Visiškas verslo finansavimas įmanomas, tačiau į nulinės stadijos verslą iš privataus verslo pusės bus linkę investuoti tik verslo angelai arba verslo akseleratoriai, jei jūs įtikinsite juos savo idėjos perspektyva. Siūlyčiau kreiptis tiek į vienus, tiek  į kitus. Taip pat siūlyčiau peržiūrėti verslo planą ir pasistengti minimizuoti pirmines investicijas. Kuo mažesnės sumos reikia, tuo palankesnes sąlygas galite išsiderėti ir tuo paprasčiau bus rasti investuotoją. Užsiduokite klausimu kiek reikia lėšų, kad sukurti pradinę veikiančią produkto ar paslaugos versiją (investavimo praktikoje tai dažnai sutinkamas terminas MVP – minimal viable product), kuri leistų patikrinti jūsų verslo plano prielaidas, paklausą rinkoje ir kitus veiklos aspektus.

Tuomet jei viskas pasitvirtintų būtų gerokai lengviau prisitraukti papildomų lėšų plėtrai.

Kalbant apie valstybinių institucijų finansavimo galimybes, kaip visada siūlau pasitikrinti galimybę gauti “Invegos” teikiamą finansavimą (www.invega.lt), pasikonsultuoti su “Versli Lietuva”. Papasakojus detaliau jiems savo idėją jie patartų ar galima būtų tikėtis Europinio ar kitokio valstybinio finansavimo jūsų verslo įsteigimui ir vystymui.

Ekspertai

Linas Armalys

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.