...

Ar gavęs Invegos lengvatinę paskolą galiu gauti subsidiją iš LDB

Žinių bazė

2018.10.29

Pastaruosius kelis mėnesius domiuosi pagalba verslo pradžiai, ar gavęs lengvatinę Invegos paskolą galiu pretenduotį į LDB subsidiją, o vėliau į ES paramą verslo plėtrai kaime, kadangi mano vietovė atitinka reikalavimus.

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Inga Beiliūnienė

Priemonių valdymo skyriaus vadovė / UAB „Investicijų ir verslo garantijos“

Publikavimo data: 2018-10-29 12:14

Dėkojame, kad domitės mūsų paslaugomis, norint tiksliai atsakyti į Jūsų klausimą, mums reikėtų žinoti, kam konkrečiai prašoma finansavimo. Priemonių įgyvendinimo...

Publikavimo data: 2018-10-29 12:14

Dėkojame, kad domitės mūsų paslaugomis, norint tiksliai atsakyti į Jūsų klausimą, mums reikėtų žinoti, kam konkrečiai prašoma finansavimo.
Priemonių įgyvendinimo taisyklėse nurodoma, kad numatytos išlaidos, kurioms finansuoti prašoma paramos, negali būti finansuojamos iš kitų ES fondų ir kitų viešųjų lėšų. Tad jeigu Jūs jau gavote LDB subsidiją kažkokiai įrangai įsigyti, tuomet suteikti paskolos, toms pačioms išlaidoms padengti, per INVEGOS priemones nebegalime, tačiau jei bus finansuojamos skirtingos išlaidos – tuomet galima pretenduoti naujai paramai gauti.

Ekspertai

Inga Beiliūnienė

Inga Beiliūnienė

Priemonių valdymo skyriaus vadovė / UAB „Investicijų ir verslo garantijos“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.