...

Kaip gauti paramą planetariumui įrengti?

Žinių bazė

2018.12.03

Sveiki, ruošiuosi įkurti tokį centrą, kur bus planetariumas, 3D kinas, virtuali realybė ir kavinė. Kokie leidimai reikalingi planetariumui ir ar galima gauti paramą tam? Viskas planuojama daryti aukščiausio lygio.

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Inga Beiliūnienė

Priemonių valdymo skyriaus vadovė / UAB „Investicijų ir verslo garantijos“

Publikavimo data: 2018-12-03 21:16

Jūsų atveju, galima būtų skolintis iš kredito įstaigų lengvatines paskolas, kurias administruoja INVEGA, su teikiama INVEGOS garantija. Rekomenduojame detaliau įsivertinti...

Publikavimo data: 2018-12-03 21:16

Jūsų atveju, galima būtų skolintis iš kredito įstaigų lengvatines paskolas, kurias administruoja INVEGA, su teikiama INVEGOS garantija. Rekomenduojame detaliau įsivertinti savo verslo lėšų poreikį ir pasidomėti šiomis paskolomis: „Verslumo skatinimo fondas 2014-2020, finansuojamas iš Europos socialinio fondo“, Atviras kreditų fondas 2  ir sutelktinės paskolos „Avietė“. Taip pat galima būtų kreiptis į rizikos ir privataus kapitalo investuotojus, pvz., Koinvesticinį fondą, Verslo angelų fondą II.

Ekspertai

Inga Beiliūnienė

Inga Beiliūnienė

Priemonių valdymo skyriaus vadovė / UAB „Investicijų ir verslo garantijos“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.